Ο ΠΑΟΚ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ

 

Ο Άρης είναι της Χρυσής Αυγής. Είσαι λάθος. Ο Ηρακλής ανήκει πολιτικά στην Χρυσή Αυγή. Ο Άρης ήταν Συριζα και όταν έφυγε απ’ εκεί ο Κουβέλης κάνει παιχνίδι με την Δημαρ. Είσαι λάθος. Ο Κουβέλης δεν συμπαθεί τον Άρη, γι’ αυτό έκανε νιτερέσο με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Είσαι λάθος πάλι, αποδυτηριάκια. Δεν διαβάζεις Ιβάν Σαββίδη; Τι είπε ο Ρώσος; Ούτε με το κόμμα του Πούτιν δεν έχει σχέση ο ΠΑΟΚ. Αυτό είπε ο μεγαλομέτοχος.

Ότι ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που πολιτικά δεν ανήκει σε κανένα κόμμα. Σπόντα ήταν αυτή για τον Μαρινάκη, και τη βρώμα που κυκλοφόρησε ότι χρηματοδοτεί το ΚΚΕ. Πάλι είσαι λάθος, αποδυτηριάκια. Για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού λένε ότι έσπρωξε πακέτο στη Χρυσή Αυγή.

Ξέρει τι λέει ο αποδυτηριάκιας. Όπως ξέρει ποιο κομματικό στέλεχος πηγαίνει τα κουπόνια του κόμματος και παίρνει τα λεφτά από τον Μαρινάκη. Να το πω το όνομα; Είναι ο Παπάς.
Τι λές, ρε αποδυτηριάκια; Ο Παπάς είναι κολλητάρι του Συριζα, δεν έχει σχέση με το ΚΚΕ.
Εσύ έχεις λάθος. Ποιος μίλησε για το ΚΚΕ και τον Σύριζα; Παπάς λέγεται κι ένας συνεργάτης του Βενιζέλου, του Λοβέρδου, δεν θυμάμαι, ρε.
Τελικά, ο Ολυμπιακός με ποιο κόμμα είναι; Ο Σαββίδης είπε ότι όλες οι ομάδες, οι ελληνικές, όχι οι ρωσικές, ανήκουν πολιτικά σε κάποιο κόμμα. Κατάλαβες;

Επειδή ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει σε κανένα κόμμα, γι’ αυτό θα φτιάξει δικό του κόμμα.

Διαβάστε επίσης:

Στον Σαββίδη ό,τι λένε, λέει κι αυτός