ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΙΑ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Πηγή: INTIME
 

Όταν οι άσχετοι λένε ότι η Αντερλεχτ είναι αδιάφορη εννοούν και υπονοούν ότι ο Ολυμπιακός, στο παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Βελγίου στο Καραϊσκάκη, μπορεί να ’ναι αδιάφορος κι αυτός. Μήπως το άλλο. Ότι καθίσταται εύκολο το τελευταίο ματσάκι του ομίλου. Αμ, δε.

Μιλάει ο αποδυτηριάκιας. Η Αντερλεχτ είναι πράγματι ΑΝΙΚΑΝΗ πλέον, όχι αδιάφορη, να πάρει πρόκριση στο γιουρόπα. Επίσης, η Αντερλεχτ είναι ΑΔΙΑΦΟΡΗ για το αν θα προκριθεί στους «16» του τσάμπιονς ληγκ ο Ολυμπιακός ή, η Μπενφίκα.

Τέλος, η Αντερλεχτ, η αποκλεισμένη, δεν θα παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό (στη φωτό στιγμιότυπο από το πρώτο ματς με τον Φουστέρ και τον Ενσακαλά). Όπως το διαβάζεις. Δεν το καταλάβατε. Τους παίκτες της Αντερλεχτ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός. Δηλαδή;

Οι παίκτες, ξυπνήστε, παίζουν πρώτα για τον εαυτό τους. Και μετά, και δεν είναι σίγουρο αυτό, παίζουν για την ομάδα τους.

Αυτό είναι το νταραβέρι. Οι παίκτες χρησιμοποιούν το όχημα «ομάδα» για να φανούν στο χρηματιστήριο, στο ταμπλώ. Και οι ομάδες, επίσης, χρησιμοποιούν τους παίκτες. Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

Για την πάρτη τους οι παίκτες, όχι για την ομάδα