ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η ΚΛΑΨΑ

Πηγή: INTIME
 

«ΠΑΟΚ και τα μυαλά στα κάγκελα». Το λάνσαρε πρώτος ο αποδυτηριάκιας πριν 30 χρόνια. Πλάκα μας κάνεις. Δεν τρέχει τίποτα με τα μυαλά της εξέδρας στα σίδερα. Τα μυαλά της διοίκησης τα θέλω στο τραπέζι. Στο γραφείο. Με γνώση και σκέψη να σχεδιάζουν το μέλλον του ΠΑΟΚ. Ορθολογικά. Τεχνοκρατικά.

Πού θα πάει αυτή η ιστορία του ΠΑΟΚ Κλάψε με, μάνα, κλάψε με και Θέλω να πεθάνω, Καζαντζίδης, Περπινιάδης, Ζαγοραίος και λοιποί ρεμπέτες του ντουνιά γεμάτοι ελπίδες και αισιοδοξία.

ΠΑΟΚ της Ευρώπης απόψε. Περισσότερο από κάθε άλλη ελληνική ομάδα εκείνη που θα έπρεπε να σκέπτεται ευρωπαϊκά είναι ο ΠΑΟΚ. Ο αδικημένος. Ο εκτός συνδικάτου διαιτησίας.

Η Ευρώπη είναι η μείζονα ευκαιρία του ΠΑΟΚ να δείξει τα κυβικά του. Αφού στο πρωτάθλημα τον πολεμάνε. Τον υπονομεύουν. Ποια άλλη καλύτερη ευκαιρία έχει παρά την παρουσία του στα κύπελλα Ευρώπης.

Όχι, όμως, με κλάψα, με διαμαρτυρίες. Χρειάζεται δουλειά. Οργάνωση. Ο ΠΑΟΚ, ακριβώς λόγω της διοικητικής του ανεπάρκειας και της απουσίας αληθινά μεθοδικής δουλειάς στα αποδυτήρια παρουσιάζει, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη, μία αλλοπρόσαλλη, ασταθή και με ελλείψεις αγωνιστική εικόνα.