ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΣΤΑ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΑ

Πηγή: INTIME
 

Την Κυριακή θα μάθουμε την «απολογία» Αλαφούζου στους χουλιγκάνους του Παναθηναϊκού. Έτσι μ’ αρέσει να τους λέω αυτούς της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, του μη κερδοσκοπικού σωματείου λαϊκής βάσης. Έχει να τους δώσει λόγο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιωάννης Αλαφούζος, διότι θα γίνει η γενική συνέλευση.

Θα μιλήσει ο Αλαφούζος για όλα τα θέματα. Για τον Νταμπίζα που τον κοπάνησαν άγνωστοι, για το γήπεδο της Λεωφόρου που δεν είναι της ΠΑΕ (γιατί μήπως είναι του Ερασιτέχνη;) αλλά θέλει να το φτιάξει, για το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Το πιο «ευαίσθητο» θέμα είναι ότι οι σχέσεις με τον Ερασιτέχνη. Το πράμα έχει ψιλοαγριέψει, και βέβαια έχει σχέση με τα μπερντέ. Ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μακρόπουλος δεν διεκδικούσε τα λεφτά του από την ΠΑΕ, όπως ο Μιχαλαριάς που είναι εκπρόσωπος των οργανωμένων. Άσε που δεν θα περιμένει να καθαρίσει ο Αλαφούζος για το γήπεδο. Δηλαδή;

Ο Τζίγγερ ήθελε το γήπεδο στο Βοτανικό, ο Σουφλιάς στο Ελληνικό, ο Βγενόπουλος στην Πανεπιστημιούπολη. Ο Μιχαλαριάς το θέλει στη Λεωφόρο και άσε τον Γιαννακόπουλο αν πάρει την ΠΑΕ, να παίζει στο ΟΑΚΑ.