Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ

Πηγή: INTIME
 

Δεν βλέπεται η ΑΕΚ. Η ομάδα αυτή που κυκλοφορεί στη Γ’ εθνική είναι για πέταμα. Δεν αντέχεται αυτό το πράμα στο γήπεδο. Αν μου πει κάποιος ότι στην ΑΕΚ κτίζεται ομάδα, τότε τα σχίζω τα πτυχία μου όλα.

Πού θα πάει αυτή η κατάσταση; Όσο και να την αγαπάει κάποιος την ομαδούλα, κάποια στιγμή θα απογοητευθεί. Δεν θα μας τρελλάνουν. Υπάρχουν και κάποια όρια. Να συνεχίσει να πηγαίνει ο άλλος στο γήπεδο για να δει τι; Το πόσο κομψά ντύνεται ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο Μελισσανίδης, πάντως, δεν ανησυχεί. Κάτι είναι κι αυτό. Δίνω την πληροφορία ότι έχει ήσυχο το κεφάλι του. Ο τίγρης δεν είναι χθεσινός. Το ξέρει το έργο γενικώς και από μπάλλα σκαμπάζει. Και οι πολύ κοντινοί του, τον τράβηξαν από το μανίκι: «Μήτσο, τι γίνεται;».

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όλα είναι υπό έλεγχο» τους λέει ο Δημήτρης που ξοδεύει όλη τη δύναμη πυρός του στο θέμα του γηπέδου. Έτσι το εκτιμά. Το γήπεδο, το νέο γήπεδο, αυτό το κατασκευαστικό θαύμα θα σηκώσει την ΑΕΚ, όχι η Γ’ και η Β’ εθνική, σύμφωνα με το σοφό μυαλό του Μελισσανίδη.

Διαβάστε ακόμα:

Η φιλοσοφία Μελισσανίδη στη νέα ΑΕΚ