ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ

Πηγή: INTIME
 

Τρία πράγματα έχει να δουλέψει η προεδράρα της ομαδάρας. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Το πρώτο είναι να φτιάξει ομάδα. Ξεκινώ από το πιο δύσκολο. Θεός γίνεσαι στους αιώνες σαν πρόεδρος και το όνομά σου θα μείνει παντοτινό αν τα καταφέρεις η ομάδα να παίξει μπαλλάρα. Να την παραδέχονται και οι αντίπαλοι.

Πώς αλλοιώς να το πω, ρε. Βλέπεις την ομάδα και την χαίρεσαι πάνω στο χορταράκι, έτσι δικαιώνεις την εμπλοκή σου με το ποδόσφαιρο. Το να βρίζεις τη διαιτησία, το κατεστημένο, τον άλλονα πρόεδρο, αυτό δεν θα σου δώσει ποτέ θρόνο να καθίσεις και στέμμα να φορέσεις.

Το δεύτερο είναι η σακούλα. Το ταμείο. Μη ξεπατώσεις οικονομικά την ομάδα. Μην την υπερχρεώσεις. Τη φυλακή μπορεί να τη γλυτώσεις διότι είσαι ελεύθερος να κυκλοφορείς στο μπουρδέλο, όμως δεν θα αποφύγεις τους ψιθύρους και τις «φήμες» μέχρι να ‘ρθει η ώρα να σε θάψουν.

Το τρίτο είναι να είσαι καλός «συνομιλητής» με την εξέδρα. Με τους φιλάθλους της ομάδας. Να έχεις πιάσει το σφυγμό τους. Υπόθεση Πάμπλο Γκαρσία. Εδώ είμαστε.

Λοιπόν. Αν ο ΠΑΟΚ δεν ήταν ΠΑΕ, αν ήταν όπως παληά ερασιτεχνικό σωματείο η διοίκηση Σαββίδη, έτσι όπως ηλιθιωδώς έχει συμπεριφερθεί στον Γκαρσία, δηλαδή «προδοτικά» στην οπαδική συνείδηση του παοκτσή, θα είχε ανατραπεί.

Τι έπρεπε να κάνει ο Σαββίδης. Που κανονικά δεν θα περίμενες να το βρει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, το πώς θα διαχειριστεί το ακραία αυτό ευαίσθητο παοκτσήδικο πρόβλημα, με τον Παύλο Γκαρσία. Κάποιος από τους παρατρεχάμενους στην ΠΑΕ θα είχαν δώσει έτοιμη τη λύση στον Ιβάν.

Τι, λοιπόν, όφειλε να κάνει η διοίκηση ΠΑΟΚ με τον Ουρουγουανό; Για πάρτη του ΠΑΟΚ, δηλαδή. Για πάρτυ του ανώνυμου παοκτσή, όχι τόσο του Γκαρσία.

Μιλάει ο αποδυτηριάκιας. Αναθέτουν «ενεργό» ρόλο στο αλάνι. Έφθασε σε ηλικία που δεν είναι πλέον σε θέση να συνεχίσει να παίζει. Δεν φεύγει, όμως, από την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ποτέ. Ποιος είναι αυτός ο «ενεργός» ρόλος του Παύλου; Ώπα, ρε. Δεν είμαι υπάλληλος του Ρώσου.

Διαβάστε ακόμα:
Πάμπλο Γκαρσία, μια διάσταση αρχαίας τραγωδίας
Ο ΠΑΟΚ, ο Πάμπλο και ο σουγιάς στα απόκρυφα