ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΘΡΟΙ, ΑΥΡΙΟ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Πηγή: INTIME
 

Ο Σωκράτης Κόκκαλης για χρόνια διατηρούσε οικογενειακή φιλία με το βαρδινογιαννέικο. Ειδικά, η Αγάπη, η πρώην σύζυγος του καπετάνιου ήταν η κολλητή της Ελένης Κόκκαλη. Κάποια στιγμή μονάχα τα καλάσνικωφ δεν βγήκαν ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Και μία ωραίαν εσπέραν Γιώργος και Σωκράτης πρώτο τραπέζι πίστα στη βίλα του Σαλονίκη και ανάμεσά τους ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Άλλο «κουμπαριλίκι» παρασκηνιακό, Κόκκαλης και Μελισσανίδης, μέχρι που σκοτώθηκαν κι αυτοί. Καμμία έκπληξη. Μήπως, τι έγινε ανάμεσα σε Μελισσανίδη και Μαρινάκη; Από «αδέλφια» που λέει ο λόγος, βύζητες ο ένας στο σπίτι του άλλου, μία ολοφάνερη κοινωνική σχέση να τους συνδέει, μέχρι που οι δυο τους έφθασαν να δίνουν δημοσίως ρεσιτάλ αντιπαλότητας με πεζοδρομιακές εκφράσεις και προσωπικές αιχμές, για να μην πούμε απειλές.

Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος επικυρίαρχος ένα φεγγάρι στο ποδόσφαιρο είχε χρόνων προσωπική σχέση με τον Αλέξη Κούγια. Ο δικηγόρος, μάλιστα, ξεκίνησε ως βοηθός εφόρου στο Αιγάλεω, το 1983, την παραγοντική του καριέρα. Που κατέληξε η δική τους «φιλία». Να σκυλοβρίζονται τηλεοπτικά με βαρύτατες προσωπικές και πολύ εσωτερικές κατηγορίες.

Όπως συνηθίζεται μόνον απίθανο δεν ήταν που Βίκτωρας και Αλέξης ξανάγιναν κολλητοί, όπως ξανά μανά ξανατσακώθηκαν και ξανά μανά έγιναν σύμμαχοι.

Να πούμε κι άλλα; Μόνο ένα ακόμα. Ποια φιλία. Το συμφέρον μιλάει. Όλοι τους μόνον αυτό έχουν αποκλειστικό κριτήριο στις σχέσεις τους. Το συμφέρον. Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν υπάρχει «όχι» στην μεταγραφή του Μήτρογλου