ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ, ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΚΟΥΜΑΝΤΟ, ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ ΓΛΑΣΤΡΑ

Πηγή: INTIME
 

Γκέλα του Καραγκούνη. Από το περασμένο καλοκαίρι όφειλε να στείλει τον Πέτριτς στον Παναθηναϊκό. Αυτό σημαίνει ότι ασχολούμαι σοβαρά με την ομάδα, άσχετο αν η τυπάρα κινεί τα νήματα στο παρασκήνιο.

Έτσι είναι. Αν ο Πέτριτς ερχόταν από την αρχή του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός δεν θα έχανε στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό.

Κι ευτυχώς που ήρθε ο Πράνιτς και η ομάδα σήμερα δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό. Έλα! Αστειεύομαι.

Τα έχει γράψει από το καλοκαίρι ο αποδυτηριάκιας. «Μπροστινοί» του Καραγκούνη είναι οι Αναστασίου, Νταμπίζας. Που δεν είναι αποτυχημένο δίδυμο. Δεν είναι σίγουρο, δηλαδή ότι μ’ άλλον προπονητή και τεχνικό διευθυντή ο Αλαφούζος θα πέρναγε καλύτερα και η ομάδα βαθμολογικά θα βρισκόταν σε καλύτερη θέση.

Το ‘χει από πιτσιρίκι το «κουσούρι» ο Καραγκούνης να παραγοντίζει. Ήταν στην εθνική ομάδα νέων και έφτιαχνε αυτός τη σύνθεση. Ό, τι λέω. Έδινε το χαρτάκι στον προπονητή, αφού συναποφάσιζε την ενδεκάδα με τον Ελευθερόπουλο.

Πώς βρέθηκε στον Παναθηναϊκό σε πόστο ανύπαρκτο ο Σαραβάκος; Επειδή κτύπαγε άσχημα στους βάζελους ότι υπασπιστής του Αναστασίου είναι ο «γάβρος» Νταμπίζας, ένα αξιόλογο άτομο, που ανήκει στο ποδόσφαιρο, έχει απόψεις για το αντικείμενο και υποδομή διανοούμενου της μπάλλας.

Ο Σαραβάκος μπήκε στο team «παναθηναϊκάρα» για να μη φανεί στον κόσμο ότι στην ομάδα έχει εξουσία άνθρωπος προερχόμενος του Ολυμπιακού, ο Νταμπίζας.

Συμπέρασμα. Με τη μεταγραφή Πέτριτς αποδείχθηκε η «επαφή» που κρατάει ο Καραγκούνης μέσω Αναστασίου-Νταμπίζα. Και ότι τον έχει τον Παναθηναϊκό στην καβάτζα του ο τυπάρας. Όταν θα κρεμάσει τα παπούτσια του θα αποφασίσει σε ποιο πόστο αυτός όχι η διοίκηση της ΠΑΕ θα βρεθεί στην ομάδα.

Διαβάστε ακόμα:

Στον Παναθηναϊκό σηκώνουν τα χέρια ψηλά