Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ

Πηγή: INTIME
 

Ο κόσμος δεν ακούει τίποτα για τον Δημητράκη. Έχει ξεφουσκώσει εντελώς το έργο και οι Κινέζοι έχουν μείνει με τα πακέτα στα χέρια; Δεν νομίζω. Δεν έχει δηλώσει οριστική αναδίπλωση ο Γιαννακόπουλος.

Κατ’ αρχήν πρέπει να αποκλειστεί το στόρυ από Κίνα μερηά, διότι ο αέρας έρχεται μόνον από Μαλαισία, εκεί που παίζονται τα χοντρά λεφτά και σε μονά παιχνίδια, στο στοίχημα.

Να μπούμε κατ’ ευθείαν στο ψαχνό, όμως. Νο1 ο Αλαφούζος δεν θέλει με τίποτα να φύγει από τον Παναθηναϊκό. Το τελευταίο που σκέπτεται, λέμε, διότι δεν το σκέπτεται καν, να παραδώσει την ΠΑΕ στον Δημήτριο Γιαννακόπουλο. Και τα πρότζεκτ που δουλεύει και έχουν βάση εκτοξεύσεως πυραύλων τον Παναθηναϊκό, τι θα γίνουν; Όχι, να τα αφήσει στη μέση.

Το ένα είναι το μαγείρεμα μιας πλατφόρμας σχετικά με την τηλεόραση. Γι’ αυτό ο Παναγόπουλος καθαρίστηκε. Σαν αυγό. Δεν είναι άσχετος από τηλεοπτικά δικαιώματα ο Αλαφούζος και ξέρει ότι οι ανταγωνιστές μεταξύ τους Νόβα και Οτέ όλο και περισσότερο τακιμιάζουν στο απόκρυφο για να ρίξουν μπετά στην αγορά.

Το άλλο πρότζεκτ έχει σχέση με το Απήλιον και επιδιώκεται απορρόφηση μέσω της Τραπέζης της Ελλάδος κοινοτικών πακέτων. Το πρόγραμμα είναι σχεδόν έτοιμο και απομένει μόνον έγκριση απ’ έξω.

Το τρίτο είναι το γήπεδο. Οι μάγκες του ερασιτέχνη νομίζουν ότι θα κονομήσει το σωματείο αν προχωρούσε το έργο για μία άλλη «Αγιά Σοφιά» αλά Μελισσανίδη. Κι αν όχι να πάρουν αντιπαροχή  για να γίνει το γήπεδο στον Καρέα. Μ’ αυτό το πλευρό να κοιμούνται, σκέπτεται ο Αλαφούζος που έχει τα δικά του πλάνα.

Ο Δημητράκης; Όλα τα παρακολουθεί. Άσε ότι από το άλλο στρατόπεδο μαζεύει πληροφορίες από ρουφιανιές. Με την ευκαιρία να πούμε ότι ο ιδιοκτήτης του μπάσκετ στέλνει τα κατάλληλα «μηνύματα» προς την ΠΑΕ: «Μην τολμήσετε να αποφασίσετε να μετατρέψετε μετοχές το ομολογιακό δάνειο που πήρε ο Αλαφούζος». Δηλαδή; Γιατί, σου λέει, να χρεωθεί η ΠΑΕ το προσωπικό δάνειο του καναλάρχη.

Διαβάστε ακόμα:

Σε κατάσταση συναγερμού για την ΠΑΕ ο Γιαννακόπουλος