ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Πηγή: INTIME
 

«Μίστερ Μάνος». Εδώ είμαστε. Αυτός που πραγματικά καθαρίστηκε από τον Παναθηναϊκό όταν ανέλαβε ο Άγγελος Φιλιππίδης ήταν ο μίστερ Μάνος. Έτσι τον αποκαλούσε ο αποδυτηριάκιας τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη. Επειδή είχε τον αέρα της Ευρώπης. Ήταν άνθρωπος των σαλονιών. Και του σκότους.

Αλλοίμονο. Άνθρωπος του ποδοσφαίρου ο Μ.Μ. και να μη χαμπαριάζει από παρασκήνιο δεν γίνεται. Να μην έχει ακτινογραφήσει τι βιόλα βαράει ο καθένας. Πρόεδρος ομάδος, διαιτητής, δημοσιογράφος, γενικά νταραβεριτζής της πιάτσας.

Πρόεδρος ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, το απόλυτο αφεντικό στον Παναθηναϊκό και πρώτο εργαλείο, υπεύθυνος σ’ όλα τα πόστα, ο Α΄ αντιπρόεδρος Μάνος Μαυροκουκουλάκης, ο Νο1 υπεύθυνος, εκτός όλων των άλλων, στην Παιανία.

Λόγω της προσωπικής σχέσης του με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη, από τότε που ήντουσαν οι δυο τους στο Πολεμικό Ναυτικό, ο μίστερ Μάνος μπλέχτηκε με τον Παναθηναϊκό. Και η πορεία του, τόσο πρόωρα διακόπηκε με την εμφάνιση του Άγγελου Φιλιππίδη.

Ένας δημοσιογράφος τράκαρε τον Μαυροκουκουλάκη και με την ευκαιρία τον ρώτησε τι έχει να πει για το ότι η δικαιοσύνη ψάχνει να μαγκώσει τον Φιλιππίδη. Στα αυτιά του αποδυτηριάκια έφτασε, ποιο λέτε; Το ότι η εφημερίδα του δημοσιογράφου αρνήθηκε να δημοσιεύσει τις δηλώσεις του μίστερ Μάνου.

Τι είπε «ο φίλος από τα παληά» με τόσο πλούσια δράση και σαν άνθρωπος της FIFA και της UEFA, ρώτησα τον δημοσιογράφο. Σας μεταφέρω το σχόλιο Μαυροκουκουλάκη για την «περιπέτεια» Φιλιππίδη.

«Δεν θέλω να μιλήσω σαν Μαυροκουκουλάκης, διότι δεν μ’ αρέσει να βγάλω την όποια προσωπική πικρία, επειδή με αγνόησε η Νέα Τάξη Πραγμάτων στον Παναθηναϊκό, όταν παρέδωσε την ομάδα ο καπετάν Γιώργης. Κι αν τότε δεν μου έκατσε καλά, που εντολή άνωθεν με έκαναν στην άκρη, είναι μια ιστορία παληά.


»Μιλάω σαν Παναθηναϊκός, όχι προσωπικά, για τον Φιλιππίδη. Δεν μου αρέσει, όπως δεν αρέσει σε κανέναν Παναθηναϊκό, ένας πρώην πρόεδρος της ομάδας να έχει τέτοια τραβήγματα με τη δικαιοσύνη... Μήπως το σκάνδαλο Κοσκωτά δεν άφησε πληγές στον Ολυμπιακό; Δυστυχώς κάποια πράγματα δεν απομονώνονται...».

Διαβάστε ακόμα:

Από πού πλούτισε ο Φιλιππίδης