ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ 12

Πηγή: INTIME
 

Τσούκου-τσούκου ανεβαίνει το όριο για τις 12 ομάδες που συμμετέχουν στον τηλεοπτικό Τροχό της Τύχης, προκειμένου να συνεχίσουν και την προσεχή σαιζόν στο πρωτάθλημα της σούπερ ληγκ. Αν βεβαίως γίνει πρωτάθλημα ξανά. Πώς το ξέρουμε;

Μήπως ξέρουμε πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν; Λένε δύο ομάδες, όχι τρεις, τίποτα δεν αποκλείεται. Να μην υποβιβαστεί καμμία. Το ξέρουμε; Τίποτα δεν ξέρουμε. Ακόμα δεν μπήκανε οι σφραγίδες.

Στο θέμα μας. Λέμε ότι σήμερα με 20 πόντους μία ομάδα σώζεται, αφού υπάρχουν τρεις με λιγώτερους βαθμούς. Πλατανιάς 19, Βέροια 18 και στο υπόγειο ο Άρης με 11 βαθμούς. Ισχύει αυτό που λέμε ότι στο γκεζί είναι μία ντουζίνα ομάδες, μέχρι και το 24 του ΠΑΣ Γιάννενα και της Σκόντα Ξάνθη.

Καθόλου δύσκολο η Ξάνθη π.χ. να κτυπήσει την 5η θέση και να προκριθεί στην τετράδα των play-off, όπως τα Γιάννενα να κατρακυλήσουν κι άλλο, τόσο, μέχρι να κινδυνεύσουν.

Από τη μία αγωνιστική στην άλλη όλα έρχονται τούμπα. Το 19 του Πλατανιά που είναι κάτω από τη ζώνη γίνεται 22, αν κερδίσει στο προσεχές παιχνίδι το 22 του ΟΦΗ. Το 18 της Βέροιας γίνεται 21 αν κερδίσει το 22 της Καλλονής, ενώ με ήττα η ομάδα της Μυτιλήνης θα ξεφύγει προς το παρόν.

Ακριβώς, προς το παρόν, επειδή αύριο, μεθαύριο αλλάζουν τα κόζα. Κι όσο ανεβαίνει το όριο βαθμών για την παραμονή, μετά τις νίκες του Απόλλωνα, του Λεβαδειακού τόσο γίνεται πιο μαύρη η ζωή του Άρεως, που όλο και περισσότερο παρουσιάζεται άοπλος.

Διαβάστε ακόμα:

Το μεγαλείο του Αρεως δεν το βλέπω πουθενά