ΦΑΡΜΑΚΙ ΒΥΝΤΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

 

Το πουλητάρι Λουκάς Βύντρα, ο πιο βασικός υπαίτιος της ταπεινωτικής ήττας με 3-0 του Παναθηναϊκού στο περασμένο πρωτάθλημα από την Βέροια. Πώς έρχονται τα πράγματα. Την ίδια μέρα που η ομάδα κερδίζει το ίδιο παιχνίδι με 3-1, αυτός, ο στημένος Βύντρα κάνει γκολ στην Μπαρτσελώνα με τη φανέλλα της Λεβάντε.

Με μυρωδιά λεβάντας στο ήθος, την αγάπη και την ΑΦΟΣΙΩΣΗ στην ομάδα του είναι ο Λουκάς, ένα παιδί που θέλεις να τον έχεις στην ομάδα σου, διότι πέρα από την όποια αξία του, είναι το Νο1 υπόδειγμα πειθαρχίας και εργατικότητας. Ακριβώς όπως τα λέω.

Καταραμένο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μέχρι αυτό διέπραξες. Να ρίξεις υποψίες στον Βύντρα, για τον οποίο σήμερα έχω προσωπικές αποκαλύψεις. Δεν ήθελε να φύγει με τίποτα από τον Παναθηναϊκό. Και πολύ περισσότερο να υπογράψει στον Ολυμπιακό, με τον οποίον σχεδόν είχε προσυμφωνήσει. «Δεν θέλω να πάω σ’ αυτούς τους π…δες τους γάβρους» έλεγε στους δικούς του.

Πρώτος στην προπόνηση, το πρωινό το έπαιρνε στην Παιανία και ο τελευταίος που έφευγε ήταν ο Λουκάς Βύντρα. Και επειδή δεν είχε μάνατζερ(!) πήγε ο ίδιος με το δικηγόρο του να μιλήσει με τον Παναγόπουλο σχετικά με τη μείωση του συμβολαίου του, το οποίο θεωρούνταν τσουχτερό από τη διοίκηση Αλαφούζου. Ο Παναγόπουλος κάθισε να συζητήσει με τον παίκτη χωρίς να γνωρίζει τι αναφέρει το συμβόλαιο. Να ήταν μόνον αυτές οι προχειρότητες στην ΠΑΕ;

Η αχίλλειος πτέρνα του Παναθηναϊκού. Να υποχρεώνει με τρόπο ωμό, στυγνό να φύγουν παίκτες που είχαν βαζελοποιηθεί με τη φανέλλα. Ή, οι ίδιοι οι παίκτες να θέλουν να φύγουν με το φαρμάκι στο στόμα.

Καβάλησε το αεροπλάνο για την Ισπανία ο Βύντρα και επειδή δεν υπήρχε κατ’ ευθείαν πτήση για την Λεβάντε, από το τράνζιτ τηλεφώνησε στους δικούς του στην Αθήνα. «Πού πάω, ρε..., θέλω να γυρίσω πίσω...». Αυτός είναι ο χαρακτήρας του. Σεμνό παλληκάρι, όχι κωλοπετσωμένος, όχι τυχοδιώκτης, όχι μια λέρα  καριερίστας. Και μετά από εννέα χρόνια στον Παναθηναϊκό του έριξαν λάσπη.

Διαβάστε ακόμα:

Αποκάλυψη: Γιατί δεν πήγε στον Ολυμπιακό ο Βύντρα