Ο ΝΕΥΜΑΡ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΤΟΥ Τ.Τ.

 

Έχει βρωμίσει η Ισπανία από τις αναθυμιάσεις, από τις αποκαλύψεις στο σκάνδαλο, λέει, της μεταγραφής του Βραζιλιάνου Νεϋμάρ στη Μπαρτσελώνα. Ανοησίες.

Όπως ψάχνουν στην Ελλάδα ποιοι χοντροκονόμησαν από τις μίζες, τα μαϊμού δάνεια και πέφτει το ξεβράκωμα σε Τσοχατζόπουλους και Φιλιππίδηδες, έτσι και στην Ισπανία έχουν στήσει στα έξι μέτρα τον πρόεδρο, τον πρώην ήδη πρόεδρο της Μπάρτσας. Αστειότητες, λέει ο αποδυτηριάκιας.

Δηλαδή, τι; Ένας άνθρωπος, λέμε για τον πρόεδρο της Μπαρτσελώνα, θα διαχειριστεί ένα deal εκατό εκ. για λογαριασμό της ομάδας του κι αυτός δεν θα βγάλει μία; Μιλάμε για απίθανα πράγματα.

Είμαι πρωθυπουργός, υπουργός και βάζω την υπογραφή μου σε μία συμφωνία κρατική ύψους δέκα, είκοσι δις κι εγώ δεν θα βάλω τίποτα στο παντελόνι. Κουφό. Κουφότατο.

Το απαράδεκτο είναι όχι να αρπάξει ένα ταληράκι ο πρόεδρος της Μπάρτσα, αλλά να ξοδέψει μια κατοσταρού σε παίκτη που δεν αξίζει τόσα πακέτα (στη φωτό ο Νεϊμάρ υπογράφει το συμβόλαιό του παρουσία του Ροσέλ). Εκεί, ναι. Εκεί, ναι, να τον ψάξεις, μήπως σκόπιμα την ήθελε τη μεταγραφή, όχι για να ενισχύσει την ομάδα, αλλά για να κονομήσει.

Διαβάστε ακόμα:

Για 400 χρόνια φυλακή ο Φιλιππίδης