Ο ΠΑΟΚ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ

Πηγή: INTIME
 

Κάνει μεταγραφές ο ΠΑΟΚ. Όλα τα βλέπεις σε μια ομάδα από τις κινήσεις της στις μεταγραφές. Το πώς το σκέπτεται, τι ταμείο έχει και ποιος είναι ο στόχος της. Και τι είναι αυτό ακριβώς που σου δείχνει ο ΠΑΟΚ με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές με τους όποιους ήρθε σε συμφωνία;

Νο 1 δεν τον ενδιαφέρει η Μπενφίκα. Δεν υπάρχει στα πλάνα η πρόκριση στους «16» του γιουρόπα ληγκ . Σιγά τώρα. Να ήταν στους «8» και να πήγαινε για τους «4», τότε ναι, να τα έδινε όλα.

Περισσότερο κοντινός στόχος είναι το κύπελλο, παρ’ ότι το ‘χουν σχεδόν σίγουρο στον ΠΑΟΚ ότι ο Ολυμπιακός θα περάσει από το Περιστέρι.

Πάμε στις μεταγραφές. Η μπακέτα του μαέστρου έχει δοθεί οριστικά πια στον Χουμπ Στέφενς ο οποίος «ολλανδοποιεί» τον ΠΑΟΚ. Οι μεταγραφές γίνονται με την υπογραφή του, με την έγκριση του. Ακόμα κι αυτές που πρότεινε ο αντιπαθής Τσιστιακωφ, τον Αργεντινό και τον Ισραηλινό.
Ένας άλλος αέρας πια, μια άλλη αύρα βγαίνει αγωνιστικά από τον ΠΑΟΚ με τις νέες μεταγραφές. Στο ματς με τον Απόλλωνα, στο πρώτο τέταρτο η ομάδα ήταν ακόμα στα αποδυτήρια, όμως μετά το γκολ έβγαλε πολλά και καλά στοιχεία.

Άργησε ο Ολλανδός προπονητής να πάρει το παιχνίδι επάνω του στον ΠΑΟΚ. Με την συμπεριφορά του, δηλαδή, να δηλώσει προς όλους, παίκτες και παρατρεχάμενους του Σαββίδη, ότι εγώ είμαι το αφεντικό και στηριχτείτε επάνω μου.

Τελικά, επειδή ο ΠΑΟΚ έχει δανεικούς, πήρε και παίκτες ουσιαστικά υπό δοκιμήν, είναι φανερό, άλλο ότι δεν το λένε, πως όλη η δύναμη πυρός θα βαρέσει από την προσεχή σαιζόν.

Διαβάστε ακόμα:

Νάτχο και τα μυαλά του ΠΑΟΚ στην εφορία