ΑΣΕΜΝΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΑΛΕΦΑΝΤΟΥ ΣE ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Πηγή: INTIME
 

Έχουν γραφτεί ατελείωτα πράγματα για τις “σχέσεις” Παναθηναϊκού-ΟΦΗ. Σχέσεις παραρτηματικές. Ότι ο Βαρδινογιάννης συντηρούσε τον ΟΦΗ για να “δουλεύει” για τον Παναθηναϊκό. Να κάθεται να χάνει στα μεταξύ τους παιχνίδια και να κόβει βαθμούς από τον Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Ο τρόπος που ο Βαρδινογιάννης διαχειριζόταν τη σχέση Παναθηναϊκού με ΟΦΗ ήταν προκλητικός. Σχεδόν αδιαφορούσε για το τι εντυπώσεις δημιουργούνταν στον κόσμο. Πραγματικά, όλοι νόμιζαν και δικαιολογημένα ότι ο Παναθηναϊκός συμπεριφερόταν σα να ήταν δικό του μαγαζί ο ΟΦΗ. Ποια ήταν η αλήθεια; Και γιατί σε κάποια ματς ο ΟΦΗ αντιμετώπιζε σα λυσασμένο σκυλί τον Παναθηναϊκό;

Με αφορμή ότι προχθές για μια ακόμα φορά ο Παναθηναϊκός δεν κέρδισε τον ΟΦΗ, με προπονητή τον Αναστασίου, που είχε φορέσει τη φανέλλα της κρητικής ομάδας, ας θυμηθούμε κάποια πιπεράτα γεγονότα.

Φιλικό ματς στην Κρήτη, ο ΟΦΗ έχει προπονητή τον Νίκο Αλέφαντο. Έχασε ο Παναθηναϊκός με 5-3! Σε κάθε γκολ του ΟΦΗ ο Αλέφαντος έτρεχε στον πάγκο του Παναθηναϊκού και έκανε μια άσεμνη χειρονομία.

Μη λησμονήσουμε ότι ο Αλέφαντος είχε καταγγείλει πως την παραμονή αγώνα πρωταθλήματος ΟΦΗ-Παναθηναϊκού ο Γιώργος Βαρδινογιάννης του είχε ζητήσει να χάσει.

Άλλη περίπτωση. Φιλικό ματς στο Ηράκλειο ΟΦΗ-Παναθηναϊκού. Διαιτητής ο Μηντιούρης, αποβάλλει τον Γεωργαμλή, που από την ΑΕΚ, μετά τον Βλάχο, βρέθηκε στον Παναθηναϊκό και μετά κατέληξε στον ΟΦΗ. Τσαντίστηκε με την απόφαση του διαιτητή ο πεθερός της Φουρέιρα, ο πατέρας του διεθνή Σαμαρά και ορμάει στον Μηντιούρη και του χώνει μια μπουνιά στην κοιλιά. Περίεργο που δεν είδε την κόκκινη.

Το αναφέρω σα γεγονός χαρακτηριστικό που αποκαλύπτει το κλίμα στον ΟΦΗ κάποιες φορές που αντιμετώπιζαν τον Παναθηναϊκό. Θα επανέλθω με περισσότερα.

Διαβάστε ακόμα:

Ούτε να γυαλίσουν το οικόσημο