ΤΑ “ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ” ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΚΗ ΨΩΜΙΑΔΗ

Πηγή: INTIME
 

Δεν μοιάζει πια σαν αγιορίτης ιερομόναχος ο Μάκης Ψωμιάδης; Φοβερά πράγματα. Έχει μεγαλώσει το μαλλί, έχει μαλακώσει το μάτι, οι κινήσεις του, ο βηματισμός του έχουν χαλαρώσει. Άλλος άνθρωπος. Τι να συμβαίνει. Τόσο πολύ τον άλλαξε η φυλακή;

Το καβουράκι παίρνει το χρώμα των βράχων που θα καβατζαριστεί. Κι άλλα πλάσματα του Θεού μεταλλάσσονται εντυπωσιακά ανάλογα με το περιβάλλον. Ο Μάκης Ψωμιάδης στη φυλακή πηγαίνει στην εκκλησία, διαβάζει βίους αγίων. Όπως στο λέω. Φοβερά πράγματα.

Του έχει φύγει εκείνο το μόρτικο, το γκαγκστερικό ύφος. Δεν λέμε ότι ήταν μαφιόζος, όμως μια ζωή στη νύχτα χωρίς να το θέλει είχε αγριέψει, είχε τσαμπουκαλευθεί στο έπακρον, που λέμε. Και τώρα μοιάζει μ' αυτό που είναι πράγματι, παπαδοπαίδι.

Όπως ο Χριστόδουλος Ξηρός έχει μπαμπά ιερέα, έτσι και ο πατέρας του Μάκη Ψωμιάδη είναι παπάς. Παρακάτω.

Μήπως σκάσει μπόμπα. Μήπως. Και αποδειχθεί φιάσκο  η πολυμεταχειρισμένη ιστορία των 21 εκ. ευρώ που φέρεται ότι έκανε παντελόνι από την ΑΕΚ ο Ψωμιάδης, στο ενάμισυ χρόνο που ήταν πρόεδρος της ΠΑΕ. Εγώ δεν λέω ότι τα 'φαγε, ούτε ότι δεν τα 'φαγε τα πακέτα. Άλλο λέω. Μήπως ο κύριος καθαρίσει. Δεν αποδειχθεί η ενοχή του, δηλαδή.

Την Τετάρτη συνεχίζεται η δίκη. Το πράμα, όμως, έφθασε πια το αμήν. Τα κύριε ελέησον και από τις δυο μερηές τελειώνουν.

Εγώ δεν πήρα μία από την ΑΕΚ, ισχυρίζεται ο Ψωμιάδης, απεναντίας καταστράφηκα οικονομικά από την ομάδα. Θα δούμε τι θα κληρώσει στο δικαστήριο.

Διαβάστε ακόμα:

Κατά τα άλλα σοβαρός ο κύριος Ερνέστος