ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΑΛΑΦΟΥ-ΔΗΜΗΤΡΗ

Πηγή: INTIME
 

Μήνυση και αγωγή εναντίον του Σκάι απειλεί ο Δημήτρης Γιαννακοπουλος. Τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι απέναντι από τον Αλαφούζο. Ξεκάθαρα πράγματα. Δηλαδή; Ψεύτικες οι γλύκες και τα ζαχαρωτά και ότι πάνω απ' όλα είναι ο Παναθηναϊκός. Η αντιπαλότητα είναι δεδομένη.

Σύμφωνα μ' αυτά που ισχυρίζεται η πλευρά του μεγαλομέτοχου του μπασκετικού Παναθηναϊκού δέχθηκε πρωτοφανή προσωπική επίθεση που τον θίγει ηθικά από εκπομπή του καναλιού του προέδρου του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Γιαννακόπουλος κάνει λόγο για φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς, δηλαδή όχι μόνον αυτούς που τον διέσυραν αλλά κι αυτούς που κρύβονται από πίσω τους.

Τι έχει να πει ο λαλίστατος τουητεράκιας Γιάννης Αλαφούζος; Εδώ βγήκαν μαχαίρια. Ο Γιαννακόπουλος δεν δείχνει απλά νύχια και δόντια, δημοσιοποίησε πριν ακόμα καταφύγει στη δικαιοσύνη, ότι στο χώρο του Παναθηναϊκού βλέπει τον πιο μεγάλο του αντίπαλο. Κι αυτός είναι ο Αλαφούζος.

Μέχρι που αναφέρει στην ανακοίνωση του ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ότι “Μήπως αυτή η αήθης επίθεση σε βάρος του είναι η απάντηση της εξαγγελίας του για προσφορά βοηθείας στην ΠΑΕ από το καλοκαίρι”.

Αυτό, βέβαια, το τελευταίο είναι ανέκδοτο με τον Τοτό. Ο Γιαννακόπουλος είχε εκδηλώσει την επιθυμία του να γίνει μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ με κινέζικα κεφάλαια, όχι να κάνει μια ελεημοσύνη.

Διαβάστε ακόμα:

Πάγωσαν τον Αλαφούζο οι ανεξάρτητοι πρόεδροι