ΧΟΝΤΡΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

Πηγή: INTIME
 

Άνθρωπος του Αλαφούζου και μεγαλοστέλεχος του καναλιού πήρε τηλέφωνο χθες το βράδυ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Όπως υποσχέθηκα να σας δώσω τη συνέχεια της ρήξης, απίστευτα άγριας, που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ και τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ.

Δίνει, λοιπόν, το πριβέ νούμερο στο κινητό, μάλιστα το β' πριβέ του Δημήτρη, ο Αλαφούζος στον άνθρωπο του σκάι να τηλεφωνήσει στον Γιαννακόπουλο, για να πέσουν οι τόνοι. Το τι είπε στον εκπρόσωπο του Αλαφούζου ο Γιαννακόπουλος δεν επαναλαμβάνονται. Δεν γράφονται. Μόνο να σου πω ότι κουνήθηκαν τραπέζια, μετακινήθηκαν καρέκλες, κάδρα στους τοίχους έφυγαν από τη θέση τους.

Θυμίζω ότι το έργο ξεκίνησε για κάτι που είπε στην εκπομπή του ο σαγώνιας, ότι και ο Δημήτρης έχει εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη. Η απάντηση ήταν καταπέλτης από πλευράς Γιαννακόπουλου στον Αλαφούζο.

Σιγά, ρε. Σε πειράζει κάποιος, δέχομαι αδίκως. Του λες ένα μπινελίκι κι εκεί τελειώνει η παρτίδα. Όχι! Ο Δημήτρης και δημοσίως και γραπτώς μίλησε για λαθρεμπόρους. Αυτά, δηλαδή, που λέει στις παρέες των εφοπλιστών και στα Μυκονιάτικα στέκια ο Μαρινάκης.

Ακόμα: Γιατί επιμένει ο Γιαννακόπουλος να βγει η γάμα κασέτα; Αυτό λέει. Γιατί η γ' κασέτα δεν παίχθηκε.

Όσο για τον Αλαφούζο, είπε στον άνθρωπό του που τηλεφώνησε στον Γιαννακόπουλο: “Δεν έγινε ποτέ το τηλεφώνημα”.

Διαβάστε ακόμα:

Το οπλοστάσιο της σφαγής Δημήτρη - Αλαφούζου