ΗΤΤΗΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ CHAMBIONS LEAGUE!

 

Τέσσερα παιχνίδια έγιναν Τρίτη – Τετάρτη στο τσάμπιονς ληγκ και όλα βγήκαν «2». Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, δεν πέτυχαν ούτε γκολ. Συμβαίνουν κι αυτά και δεν μιλάω τζογαδόρικα, μιλάω ποδοσφαιρικά, μιλάω πολιτικά.

Τέσσερα η Παρί στο Λεβερκούζεν, από ένα δίφραγκο η Μπάρτσα και η Μπάγερν στην Αγγλία, Μάντσεστερ και Λονδίνο, αντίστοιχα. Και ένα και να καίει η Ατλέτικο στο Μιλάνο.

Το πιο σημαντικό. Κέρδισαν οι καλύτερες ομάδες. Άρα ηττήθηκε η δημοκρατία, το σύστημα όπου έχει δικαίωμα και ο κατώτερος, ο πιο αδύναμος. Αυτό είναι το ευχάριστο! Και στο ποδόσφαιρο να επιβάλλεται ο ανώτερος.

Δεν κατάλαβα. Δεν είμαι άρρωστος, κομπλεξικός, να θέλω να κερδίζει ο χάλιας. Να χάνει ο άξιος, ο ικανός, ο ταλαντούχος, όπως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο.

Καλύτερη είναι σήμερα η Ατλέτικο π.χ., που παρουσιάζεται σα δύναμη και στην Ευρώπη, όχι μονάχα στην Ισπανία. Από την άλλη, η Μίλαν είναι το τεράστιο όνομα, δεν συγκρίνεται με το brand της Ατλέτικο, όμως σήμερα κτυπιέται και στην Ιταλία.

Συμπέρασμα. Αν περάσουν και από τα άλλα τέσσερα ματς οι καλύτερες ομάδες θα έχουμε την ευκαιρία στα προημιτελικά να απολαύσουμε τέσσερις συγκρούσεις των αληθινά οκτώ καλύτερων από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Διαβάστε ακόμα:

Η επικοινωνιακή κίνηση κλάσεως της Μπάγερν