ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΣΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ!

Πηγή: INTIME
 

Θέλουμε, δεν θέλουμε ας προετοιμαστούμε να ξεφύγουμε από τη χωματερή του πρωταθλήματος με την παιχνιδάρα ΟλυμπιακούΜάντσεστερ. Θέλουμε, δεν θέλουμε το έργο μάς πηγαίνει σ’ άλλη φάση.

Το τονίζω αυτό το «Θέλουμε, δεν θέλουμε» διότι δεν είναι σίγουρο, κωλόπαιδα, ότι δεν το ψιλογουστάρουμε να παίζει το πρωτάθλημα και σα σκουπιδότοπος. Μην το αποκλείετε, αν το καλοσκεφθείτε, ότι τη βρίσκετε με τα μπινελίκια. Στο φινάλε δεν την έχετε πέσει στο ποδόσφαιρο για να ξενερώνετε.

Αφήνουμε το όργιο του σαββατοκύριακου, όπου σε διάφορα μέτωπα, σε κάποια γήπεδα, έγινε της δεδηλωμένης και άνευ βιβλιαρίου υγείας. Ολυμπιακός – Μάντσεστερ. Ένα ματς που σου υπόσχεται ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Μια έντονη γεύση από το τι σημαίνει εδώ και 30 χρόνια το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο όπως έχει ενταχθεί σε μια σύγχρονη κοινωνία της Δύσης.

Όλα εξελίσσονται. Ούτε το σινεμά, ούτε η μουσική παράγει το ίδιο προϊόν σαν εκείνο πριν 20 και 40 χρόνια. Έτσι και το show της μπάλλας. Έχει γίνει χολυγουντιανό.

Θα παρακολουθούμε Ολυμπιακό – Μάντσεστερ και θα ξεχάσουμε τη λεχριτοσύνη μας. Τον τραμπουκισμό στα ελληνικά γήπεδα. Τον κατινισμό κάποιων προέδρων. Τα χειρουργεία από τα κοράκια. Τον κιτρινισμό των φυλλάδων. Όλα αυτά που τα τρώμε στη μάπα και λέμε ότι δεν τα κάνουμε κέφι.

Διαβάστε ακόμα:

Βελής είναι, όχι ο Βεληγκέκας