ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟ

Πηγή: INTIME
 

Δεν τα γλυτώνουμε τα σκηνικά και φέτος με το αγκάθι της αδειοδότησης στον Παναθηναϊκό. Έτσι δείχνει το πράμα. Στην πίτα των παλαίμαχων παρών και ο Γιάννης Αλαφούζος, που δεν μίλησε για τον Βαγγέλη Πανάκη, που γι' αυτόν, τον “μπουλντόζα” ήταν η τιμητική βραδυά, αλλά για το κυνήγι του Παναθηναϊκού.

Ότι κυνηγάνε τον Παναθηναϊκό και όσο για το θέμα της αδειοδότησης κάποιοι δημοσιογράφοι διαδίδουν άσχετα και αστήρικτα πράγματα, ενώ η ΠΑΕ έχει φτιάξει φάκελλο ταμάμ.

Παίζει με τα λόγια ο Αλαφούζος. Κανένας δημοσιογράφος δεν μπορεί να κάνει κακό στον Παναθηναϊκό, αν η ΠΑΕ έχει φάκελλο ολοκληρωμένο. Κι αν ο φάκελλος του Παναθηναϊκού είναι ανεπαρκής, δεν θα γίνει άξιος για αδειοδότηση με τα λόγια του Αλαφούζου.

Ακόμα, λοιπόν, και να είναι στημένοι κάποιοι δημοσιογράφοι, το στήσιμο τους δεν περνάει. Να πάμε στην ουσία, όμως. Είπε ο Αλαφούζος στους παλαίμαχους, Φυλακούρη, Καλιτζάκη κ.α., ότι έχουμε δυνατό φάκελλο και ότι δεν θα της περάσει της ΕΠΟ.

Όταν δεν έχεις δίκαιο και επιμένεις ότι το μαύρο είναι άσπρο, ε, κάποια στιγμή τον φέρνεις τον άλλον εκτός ορίων. Τι μου είπε ένας βλαχοπρόεδρος και μου έφυγε το ακουστικό από το χέρι. Ότι για το δυνατό ατού του Αλαφούζου, το Απήλιον, στο φάκελλο του Παναθηναϊκού δεν υπάρχει κανένα συμβόλαιο αγοράς. Ούτε κάποιο προσύμφωνο ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον Τσακίρη.

Για σιγά. Νο1 για να πάρει αδειοδότηση μια ΠΑΕ είναι η οικονομική της κατάσταση. Να μη χρωστάει. Και Νο2 οι εγκαταστάσεις της. Και τι μου είπε ο σύμβουλος της ΕΠΟ; Ότι στο φάκελλο υπάρχει απλά ένα παραχωρητήριο του ιδιοκτήτη Τσακίρη, όπως παραχωρητήριο έδινε στον Πανιώνιο.

Όταν ο Αλαφούζος αγόρασε το Απήλιον έπαιρνε περιχαρής άγρια μεσάνυχτα τους οργανωμένους να τους γνωστοποιήσει το μεγάλο νέο. Και έλεγε κάποιες κουβέντες για τους Βαρδινογιάννηδες και την Παιανία τους. Και στη συνέχεια πρότεινε ο πρόεδρος της ΠΑΕ να μετονομάσουν το Απήλιον σε “Γεώργιος Καλαφάτης”.

Ασφαλώς δεν μπορείς να δώσεις το όνομα που θέλεις εσύ σε χώρο που δεν σου ανήκει. Αφού το Απήλιον είναι πλέον ιδιοκτησίας Παναθηναϊκού γιατί καθυστερεί η μετονομασία του στη μνήμη του ιδρυτή του συλλόγου; Πέρα απ' αυτό. Γιατί στο φάκελλο για την αδειοδότηση της ΠΑΕ δεν περιλαμβάνονται οι τίτλοι ιδιοκτησίας του Απήλιον;

Διαβάστε ακόμα:

Στον Παναθηναϊκό ιστορική έδρα λένε την παράγκα