ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ

Πηγή: INTIME
 

Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Σε καμμία άλλη χώρα, ακόμα και στην Ανατολική Ευρώπη, δεν θα φας τέτοια ρεζιλίκια στη μάπα παραμονές, λίγες ώρες πριν από ένα ντέρμπυ.

Αυτή η καταραμένη αντιπαλότητα Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού που, αποδυτηριάκιας μιλάει, ξεκινάει από την προσωπική κόντρα των δύο προέδρων. Για τον Αλαφούζο είναι δάκτυλος του Μαρινάκη ότι κρύφτηκε ο ήλιος από τα σύννεφα. Επειδή κόπηκε το παλαμάρι στο σκάφος του Μαρινάκη και έφυγε σκαστό στα ανοικτά του πελάγους, η βρωμοδουλειά είναι του Αλαφούζου.

Έτσι παίζει το έργο. Η απόλυτη καχυποψία. Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας σήμερα το πρωί της Κυριακής εν όψει ντέρμπυ και στον Ολυμπιακό χάσανε το χρώμα τους όταν είδαν στη λίστα του Παναθηναϊκού το όνομα Γιάννης Αϊδινιώτης (φωτό).

-Τι τον θέλετε αυτόν, είναι άνθρωπος της νύχτας, άνθρωπος του υποκόσμου, αντέδρασαν οι ολυμπιακοί.

02-03-14aid

Πυγμάχος του Παναθηναϊκού, παληόφιλος του αποδυτηριάκια ο Αϊδινιώτης, ταλέντο στην γροθιά όταν πρωτοξεκίνησε πριν 45 χρόνια, είναι ο πρώτος στην Ελλάδα που άρχισε να προπονεί γυναίκες μποξερίνες. Είναι μπλεγμένος σε προστασίες, είπαν οι ολυμπιακοί. Και οι βαζέλοι την βγήκαν από αριστερά.

-Και εσείς γιατί πέρυσι στο μπουθ, στο ΟΑΚΑ, κουβαλήσατε τον Γιδάκο και τον τρομπετίστα της Θύρας 7;

Γιδάκος και Κουλίζος, λέει ο αποδυτηριάκιας, το έπαιζαν «έφοροι» και καθόντουσαν στον πάγκο της Προοδευτικής, επί προεδρίας Γιάννη Καρρά. Ο Κουλίζος, με οικογενειακή μανιάτικου τύπου Εντολή, είναι ο δολοφόνος του περιβόητου Γιαννέα, μακράν Νο 1στη νύχτα, συγχωριανός των Βαρδινογιάννηδων, από την Επισκοπή Ρεθύμνου. Ο Γιαννέας είχε καθαρίσει το πρωτοπαλλήκαρό του Κουλίζο, ο αδελφός του οποίου πήρε τελικά την εκδίκηση.

Με την εικόνα της Παναγίας να πάνε στο Καραϊσκάκη οι δύο «αιώνιοι αντίπαλοι» και ο ένας και ο άλλος θα μιλάνε για έργο του Σατανά.

Διαβάστε ακόμα:

Στο γήπεδο της ζωής κόκκινη κάρτα σε διαιτητή