ΘΕΑΤΡΟ Η, ΕΓΚΛΗΜΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Πηγή: INTIME
 

Σ' ένα παιχνίδι της ΑΕΚ ο Νάβας σκοράρει στον Ολυμπιακό και αμέσως κάνει το σχετικό “σχηματισμό” με τα δάκτυλα του προς την εξέδρα. Ότι σας πήδηξα, ότι σας έβαλα κωλοδάκτυλο.

Τι είπε ο δικηγόρος της ΑΕΚ και η ΠΑΕ απαλλάχθηκε; Φοβερά πράγματα. Ότι ο παίκτης με τα δάκτυλα του “έδειχνε” στην εξέδρα ότι το σκορ είναι 1-1.

Παναθηναϊκός-Κέρκυρα. Ο αρχηγός Γιάννης Γκούμας σπρώχνει τον διαιτητή Κεμπαρίδη και αποβάλλεται. Τιμωρείται με 8 αγωνιστικές. Τι είπε ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού και η ποινή μειώθηκε σε μία αγωνιστική. Ότι ο παίκτης δεν έσπρωξε το κοράκι, αλλά προσπάθησε να του “δείξει” πώς τον έγινε μια προηγούμενη φάση στην οποία χρεώθηκε κίτρινη κάρτα.

Σχετικά με το “επεισόδιο Αναστασίου” στο Καραϊσκάκη, την περασμένη Κυριακή. Πρόταση αποδυτηριάκια.

Είπε ο Ολυμπιακός ότι ο Αναστασίου έκανε θέατρο όταν έφαγε το ποτήρι στη μάπα. Και ο δικηγόρος του Ολυμπιακού υποστήριξε κι αυτός ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν τραυματίστηκε, ότι παραμύθι φούρναρης ξάπλωσε φαρδύς πλατύς στο έδαφος. Ποια είναι η πρόταση αποδυτηριάκια;

Όχι για τίποτα άλλο παρά να λυθεί η διαφορά. Να λάμψει η αλήθεια. Η πρόταση είναι να γίνει αναπαράσταση. Να ζητηθεί π.χ. από τον Μίτσελ, που έχει σχεδόν την ίδια ηλικία και τον ίδιο σωματότυπο με τον Αναστασίου να δεχθεί το ίδιο αντικείμενο, το ποτήρι, με την ίδια ποσότητα κοκακόλας, από την ίδια απόσταση.

Να δούμε πώς θα αντιδράσει ο Μίτσελ στο μπουγέλωμα, έστω κι αν δεν θα τον αιφνιδιάσει, όπως τον Αναστασίου.

Διαβάστε ακόμα:

Σπούδασε σε δραματική σχολή ο Αναστασίου