ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΑΥΤΙ Ο ΤΖΟΡΝΤΙ

Πηγή: INTIME
 

Το έμαθα καθυστερημένα. Έχει την αξία της η πληροφορία και γι' αυτό τη δίνω όχι στην ώρα της, όμως όχι και κατόπιν εορτής. Δεν ακούστηκε ούτε τσικ που λέγανε οι παληές κυράδες ανάμεσα στον Γιαννακόπουλο και τους Αγγελοπουλαίους για το ντέρμπυ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στην ευρωλίγκα μόλις προ ημερών. Τι έγινε;

Οι ιδιοκτήτες των δύο μπασκετικών εταιρειών είναι στα μαχαίρια, γνωστό αυτό και στις ασπιρίνες. Και κάθε φορά που είναι να συναντηθούν οι δύο γίγαντες, τόσο στη συνεδρίαση της ΚΕΔ, όσο και στο γήπεδο, γίνεται της δεδηλωμένης.

Πριν, λοιπόν, το τελευταίο ντέρμπυ βρέθηκε στην Αθήνα ο εκτελεστικός διευθυντής της ευρωλίγκα γνωστός και μη εξαιρετέος Τζόρντι Μπερτομέου και έκανε στις δύο οικογένειες την εξήγηση. Αυτά που ξέρατε, ξεχάστε τα. Η ιστορία της κόντρας σας έχει παρατραβήξει και δεν πάει άλλο. Σας θέλουμε στο μαγαζί, μπορώ να πω ότι σας έχουμε και ανάγκη, όμως όχι κι έτσι, χαλάτε τη μόστρα της ευρωλίγκα. Που σημαίνει ότι αν συνεχιστούν τα ρεζιλίκια από Ελλάδα μερηά θα πάρουμε μέτρα, για το δικό μας καλό και για το δικό σας κακό.

*Η χορηγία της κρητικής τράπεζας στην ΕΣΑΚΕ για το Ωλ Σταρ Γκαίημ που θα γίνει στα Χανιά ήταν 15.000 ευρώ. Ο Γιώργος Χαλβατζάκης ευχαρίστησε την τράπεζα αλλά διακριτικά αρνήθηκε. Προτίμησε τα 5.000 της Τράπεζας Πειραιώς.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, οι δυο γυμνοί βασιληάδες