ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟ ΣΤΟΝ ΧΕΝΕΣ

 

Ο Καραγκιόζης δεν απουσιάζει. Ό,τι και να κάνεις, ο γελοίος, ο απροσάρμοστος, ο αντικοινωνικός θα κάνει την παρουσία του. Λέω γι’ αυτούς τους λεχρίτες που με τη φανέλλα του οπαδού της Μπάγερν διαδήλωσαν υπέρ του Ουλι Χένες.

Τι σχέση έχει η Μπάγερν και ο οπαδισμός της με τις κομπίνες σε βάρος της εφορίας που έκανε ο πρόεδρος της ομάδας, πρώην διεθνής; Καμμία σχέση. Ο άνθρωπος παρανόμησε, μάλιστα το παραδέχθηκε.

Όχι, σου λέει ο χάλιας. Είμαι κι εγώ στο παιχνίδι. Υπάρχω κι εγώ. Πρέπει να ακουστεί και η δική του φωνή από το βόθρο που βρίσκομαι.

Έτσι που λες. Κατηγορήθηκε ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου για λαθρεμπόριο, η δικαιοσύνη αποφάσισε να τον προφυλακίσει. Και βγαίνουν οι «φίλαθλοι» της ομάδος και διαμαρτύρονται. Που κολλάει αυτό;

Οι ξευτυλισμένοι που πήραν το μέρος του Ουλι Χένες, να το πούμε κι αυτό, δεν εκφράζουν την Γερμανία. Την κοινωνία της Γερμανίας. Αντίθετα, οι άλλοι του Ατρόμητου έχουν συμπεριφορά ολότελα νεοελληνική, που δεν παίζει μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στην πολιτική. Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

Προσφορά στο κράτος από τον αλεπουδιάρη