ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ Ο ΣΚΟΡΔΑΣ, ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ

Πηγή: INTIME
 

Στα πρώτα χρόνια του «ΦΙΛΑΘΛΟΥ» είχε δοθεί κάθε Κυριακή ολόκληρη η δεύτερη σελίδα στις Επιστολές «Φιλάθλων». Φοβερά πράγματα. Όποιος επιχειρούσε μια ανθολογία από αυτά τα τερατώδη που γράφανε οι οπαδοί θα έφτιαχνε το πορτραίτο του οργανωμένου και ανοργάνωτου χούλιγκαν τη δεκαετία του ’80. Σήμερα είμαστε αλλού.

Πριν 30 χρόνια ο οπαδός είχε και μια «πνευματικότητα», προσέδιδε στην ομάδα του σχέσεις και ομοιότητες, καταβολές και παραδόσεις, από το παρελθόν το βαθύ και απώτερο. Έφθανε μέχρι τον Μέγα Αλέξανδρο και δεν άφηνε απ’ έξω τον Χίτλερ και τον Στάλιν. Για να μυθολογήσει για πάρτη της ομάδας του, για να συκοφαντήσει τον αντίπαλο.

Οι αράδες αυτές με αφορμή μια ανακοίνωση των σουπεράδων του Άρεως, εν όψει ντέρμπυ με ΠΑΟΚ, εναντίον του Σκόρδα. Και τι δεν του λένε. Ο Σούπερ 3 τον ντύνει και τον στολίζει τον πρόεδρο της ΠΑΕ με απίθανους χαρακτηρισμούς. Επειδή ο Λάμπρος είπε πως είναι θέμα υπάρξεως για την ομάδα το αποτέλεσμα της Κυριακής.

Τι είναι αυτά που λες, βγαίνει από αριστερά στον Σκόρδα ο Σούπερ 3, ο Άρης είναι Άρης ανεξάρτητα από το ματς «με τους ανύπαρκτους τους παοκτσήδες». Προπαγανδιστής ο Σκόρδας, καθηγητής της διχόνοιας, το παίζει ότι ήρθε σαν τον Χριστό, αυτός ο αδίστακτος, ο ύποπτος, ο άφραγκος, που έκανε χρέη 9 εκ. λες και ήταν φυστίκια. Δεν φθάνουν αυτά;

Διαβάστε ακόμα:

Του Αρεως τις κλειδαριές ο Σκόρδας