ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ!

Πηγή: INTIME
 

Ο Αναστασίου τα είπε όλα για τον Ολυμπιακό στους Αγγλους! Ρε, τον προδότη. Να σκάβει το λάκο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρέπει να πιεστεί ψηλά η ομάδα του Μίτσελ. Επίσης να πιάσει η Γιουνάιτεντ υψηλούς ρυθμούς για να μη μπορεί να ακολουθήσει ο πρωταθλητής Ελλάδος.

Εσχάτη προδοσία να λέει τέτοια κρατικά μυστικά ο Έλληνας προπονητής του μισητού Παναθηναϊκού. Σας φαίνεται γελοία μια τέτοια προσέγγιση; Θα την έχετε διαβάσει, θα την έχετε ακούσει ήδη.

Η γραφικότητα είναι ένα σπορ που ασκείται με μεγάλη επιτυχία σε πάνελ, στούντιο και κάθε τύπου καφενεία. Έχουμε δει ακόμα και πολιτικούς να μιλάνε για εθνική ταπείνωση, αναφερόμενοι σε ποδοσφαιρικές ήττες. Επίσης τη μεγαλύτερη παραμύθα που πιπιλίζουν όλοι. Ότι μια ομάδα στην Ευρώπη παίζει για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τρίχες κατσαρές.

Ο καθένας παίζει για την πάρτη του. Για την Ιστορία του. Για την τσέπη του. Μήπως τα χρήματα που παίρνει ο Ολυμπιακός από το τσάμπιονς ληγκ τα μοιράζει στις άλλες ομάδες και δεν το πήρα χαμπάρι; Και μην μου πείτε για την ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ. Με μια ομάδα αξιόμαχη στην Ευρώπη δεν βγαίνει ο λογαριασμός. Κάντε τις μαθηματικές πράξεις και θα με θυμηθείτε.

Το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου περνάει μέσα από το πρωτάθλημα κι όχι τα ταρατατζούμ της Ευρώπης. Εδώ ολόκληρο Γιούρο πήραμε και εξακολουθούν να μας έχουν οι απ’ έξω στη ξευτύλα. Κι αυτό γιατί το πρωτάθλημά μας δεν είναι σόι.

Ας αφήσουμε τα σάπια, λοιπόν, κι ας επικεντρωθούμε στη ματσάρα του Ολυμπιακού. Είναι η δικηά του βραδυά. Εκπροσωπεί τον εαυτό του και κανέναν άλλον. Η επιτυχία θα είναι απολύτως δική του, εφόσον επιτευχθεί.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ολυμπιακός έγινε Μπάρτσα!