Ο ΣΠΕΣΙΑΛ ΚΑΙ Ο ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΑΣ

 

Ολα έγιναν για να δικαιωθεί και πάλι αυτός ο κοντοπούτανος ο Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος επέστρεψε στην Τσέλσυ και κράταγε αρχικά χαμηλούς τόνους. Κέρδιζε η ομάδα του με το ζόρι και πλησίαζε στην κορυφή, όταν η Αρσεναλ ήταν εκεί από το ξεκίνημα.

«Εμείς είμαστε ένα πουλάρι που ακόμα πίνει το γαλατάκι του. Χρειαζόμαστε χρόνο για να περάσουμε τα εμπόδια», έλεγε ο πονηρός. Ασσος στα mind games που συνηθίζουν οι προπονητές στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Κόβει το μάτι του Μουρίνιο. Είδε την ομάδα του να ανεβαίνει και την Αρσεναλ σε πτώση. Ο Βενγκέρ μανουριάζει κάποια στιγμή για τη μεταγραφή του Μάτα στην Μάντσεστερ και ο Ζοζέ που βλέπει ότι τον «έχει» αποφασίζει να τον περιλάβει. «Τι να μας πει ο Βενγκέρ, είναι ο σπεσιαλίστας της αποτυχίας».

Φτάνει η ημέρα του λονδρέζικου ντέρμπυ. Τελείωσε πριν λίγο με 6-0 υπέρ των μπλε! Ολος ο κόσμος τραγούδαγε στην εξέδρα: «Ο σπεσιαλίστας της αποτυχίας». Και να δείτε ότι αυτή η ποντικομαμή ο Μουρίνιο θα το παίξει υπεράνω στις δηλώσεις. Δεν χτυπάμε αυτόν που είναι πεσμένος και τέτοια. Θα προσθέσει και μια καλή κουβέντα για τον Βενγκέρ.

Κωλόφαρδος ο διαιτητής που πήγε το σκορ στο 6-0. Απέβαλε λάθος παίκτη της Αρσεναλ. Ο Τσάμπερλεν έκανε χέρι, ο Γκιμπς δέχθηκε την κόκκινη. Αυτό έγινε στο 2-0 και προκάλεσε κουβέντα που στη συνέχεια όμως λόγω της εξάρας επικεντρώθηκε σε Ζοζέ, Αρσέν, σπέσιαλ και σπεσιαλίστα.

Διαβάστε ακόμα:

Το φάρδος της Μάντσεστερ