ΚΟΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΛΛΗΣ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ

 

Ο διαιτητής μάς  έσφαξε. Ποιος το λέει αυτό; Χάσαμε διότι κάποιοι δεν θέλουν η ομάδα μας να πάρει το πρωτάθλημα. Ποιο πρωτάθλημα, δηλαδή ποιας χώρας; Παρά την ήττα μας, όμως, και παρά τις σχέσεις των αντιπάλων μας με τη διαιτησία, στο τέλος εμείς θα είμαστε οι νικητές.

Αυτά είπε το παλληκάρι, όχι όποιος και όποιος, αλλά ο καλύτερος και με τη βούλα της FIFA ποδοσφαιριστής της χρονιάς, το μεγαλύτερο αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης Ρονάλντο. Αν υπήρχε στην Ισπανία «Λεωφόρος της Δόξας», όπως στο Χόλυγουντ, όπου όλοι οι μεγάλοι του σινεμά έχουν το «αστέρι» τους, τα πρώτα ονόματα θα ήταν του Μέσι και του Ρονάλντο.

Οι δυο μεγάλοι άσσοι κοντραρίστηκαν για μια φορά ακόμα, στην έδρα της Ρεάλ και με χατ-κρικ του Αργεντίνου παικταρά η Μπαρτσελώνα κέρδισε 4-3 και πλησίασε στο ένα πόντο την βασίλισσα και την Ατλέτικο. Και ύστερα μανουριάζουμε για την Ελλάδα, όταν στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, το πιο ακριβό, το πιο χολυγουντιανό, φίρμες της βιτρίνας μιλάνε φόρα παρτίδα για παράγκες και κυκλώματα.

Αυτά που λέει ο Αλαφούζος και ο Σαββίδης, από κοντά και ο Βελλής, μέσα πάντα και ο Κούγιας, τα ακούσαμε από την αρχιβεντέτα Ρονάλντο της πιο διάσημης ομάδας της Ισπανίας. Ότι ο διαιτητής έδωσε δυο μαϊμού πέναλτυ, ότι η Μπαρτσελώνα επηρεάζει τα κοράκια.

Διαβάστε ακόμα:

Ηλεκτροσόκ που ανασταίνει πεθαμένους