Ο ΣΑΝΤΣΕΣ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΕ ΜΕ ΣΤΥΛ!

 

Μου αρέσει αυτός ο Λόρυ Σάντσες. Μιλάω για τον προπονητή του Απόλλωνα. Ακόμα και τώρα που έχει βραχυκυκλώσει, με τα πρωτόγνωρα που αντιμετωπίζει γύρω του, έχει στυλ. Δεν την έπεσε στον τέταρτο διαιτητή, όπως συνηθίζεται, για ένα γκολ της ομάδας του που νόμιζε πως κακώς ακυρώθηκε.

Αρπαξε το μαρκούτσι του ρεπόρτερ της συνδρομητικής τηλεόρασης και πρόλαβε να πει: «Δεν μπορείτε να αφήσετε να συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε ζωντανή μετάδοση».

Οταν τον είχα πρωτοδεί στα μέρη μας, μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση. Βορειοϊρλανδός, γεννημένος και μεγαλωμένος στο Λονδίνο. Ενας κοσμοπολίτης με λατινοαμερικάνικο αίμα, αφού ο πατέρας του είναι από το Εκουαδόρ.

Από τότε έχουν μεσολαβήσει πολλά. Τα γνωστά για εμάς τους ντόπιους. Μαζί με αυτά και τα άλλα, τα ξεσπάσματα του κύριου Βελλή. Ο μεγαλομέτοχος αρχικά είπε τα πράγματα με το όνομά τους και στη συνέχεια το έχει ρίξει στο σορολόπ. Ο ίδιος θεωρεί ότι η ομάδα θα έπρεπε να είχε αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, ενώ οι υπόλοιποι του ΔΣ διαφωνούν.

Λογικό ο Σάντσες να έχει βρεθεί στη μέση μιας ασυνήθιστης κατάστασης για τον ίδιο. Φαντάζομαι όταν φύγει θα έχει πολλά να συζητάει σε παμπ της γειτονιάς του με τους συντοπίτες του.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος είναι ο πιο γκαζιάρης