ΟΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

 

Δεν είναι από αυτά τα ματς που έχουν την αίγλη του παρελθόντος. Και δεν φταίει γι` αυτό η Μπάγερν Μονάχου. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι να για να την κλαίνε οι ρέγγες φέτος. Ποιο μεγάλο παιχνίδι, λοιπόν, θα γίνει απόψε;

Σπας το κεφάλι σου να βρεις ένα αποκούμπι, για να υποστηρίξεις την πιθανότητα ισορροπημένου παιχνιδιού. Δεν υπάρχει. Η γερμανική τηλεόραση έχει στη διάθεσή της tape με Αγγλους δημοσιογράφους να συζητάνε: «Πόσα γκολ θα βάλει η Μπάγερν, 7,8 ή, 9;». Φοβερά πράγματα.

Αμ, το άλλο... Ηταν, που λες, στη συνέντευξη Τύπου ένας ανταποκριτής μεγάλου αμερικανικού δικτύου και σκάει την ερώτηση στον Γκιγκς. «Σκοπεύεις να γίνεις ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;». Σοβαρή λεπτομέρεια, ο Μόγιες ήταν δίπλα του. Ρόμπα ο Σκωτσέζος, άβολη η κατάσταση για τον Ουαλλό.

Δεν θα συζητήσουμε τώρα αν η ερώτηση ήταν απρεπής, ο δημοσιογράφος στερείτο το στοιχειώδες τακτ και για το τι επιβάλλει το σαβουάρ βιβρ. Η ουσία είναι ότι δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν παιχνίδι στην Ιστορία που η Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέβαινε στο γήπεδό της με μικρότερες προσδοκίες από όσες στο αποψινό. Κι αυτό είναι η μεγαλύτερη ήττα της.

Διαβάστε ακόμα:

Ηταν τελικά οπαδοί της Λίβερπουλ οι Μπητλς