«MOYES IN» ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ «MOYES OUT»

 

Ετσι είναι κύριε. Θα βγάλεις γλώσσα, φραααπ θα έρθει ένα δρεπάνι για να στην κόψει. Πώς με ξεγράφεις; Είμαι η θρυλική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δεν έχει χάσει ποτέ στην έδρα της σε ευρωπαϊκό παιχνίδι με περισσότερο από ένα γκολ διαφορά.

Αλλη ερώτηση. Πώς με παίζεις 6 προς 1 για νίκη; Ποια είμαι η Κάτω Τραχανοπλαγιά ή η Πάνω Πετροκερασιά; Δεν κέρδισες, για να μην τα παραλέμε, αλλά θα μπορούσες. Εκανες τις καλύτερες φάσεις με 25% κατοχή μπάλλας.

Η χθεσινή βραδιά ανήκει στον Μόγιες. Κι ας μην υπάρξει άλλη. Εστησε και έπεισε τους παίκτες του να παίξουν ταμπούρι και φτου ξελευτερία, με πάθος και στυλ, όμως. Ο κόσμος εξεπλάγην από την ενέργεια που έβγαλε αυτό το ψοφίμι με το βαρύ όνομα.

Οσοι είχαν νοικιάσει εκείνο το αεροπλάνο για να πετάξει με το σύνθημα «Moyes out», πάνω από το Ολντ Τράφορντ λίγες ημέρες νωρίτερα, θα πρέπει να ένοιωσαν ηλίθιοι. Αν ήταν λεβέντες θα έπρεπε να δώσουν άλλες 840 λίρες για ένα «Moyes in».

Στο ξαφνικό τώρα έχουν αναθαρρήσει οι Αγγλοι ρεπόρτερ και λένε Αποβλήθηκε ο Σβαϊνστάιγκερ, δεν θα παίξει κι ο άλλος ο Βάσκος, ζόρια για την Μπάγερν. Οι ίδιοι που μπροστά στην κάμερα της γερμανικής τηλεόρασης μέτραγαν 7,8,9 γκολ υπέρ των Βαυαρών.

Για να το σοβαρέψουμε. Η Μπάγερν είναι το μεγάλο φαβορί μετά το 1-1 στο Ολντ Τράφορντ. Μέχρι εκεί, όμως. Δεν έχει περάσει ακόμα, όπως όλοι πιστεύαμε πριν γίνει το πρώτο ματς.

Διαβάστε ακόμα:

Ολυμπιακός - Μπάγερν Μιούνιχ απόψε