ΤΟ «ΣΗΜΑ» ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΘΑ ΞΑΝΑΛΑΜΨΕΙ

 

Η Μάντσεστερ, μία είναι η Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ, θα επανέλθει στην κορυφή. Αυτό μου είπε η ρεβάνς στο Μόναχο με την Μπάγερν. Όχι, δεν είναι σήμερα στην κορυφή η Μάντσεστερ. Ποδοσφαιρικά μιλάμε, όχι πολιτικά, ούτε οικονομικά, να παρουσιάζουμε το μαύρο, άσπρο.

Το ότι διεκδικούσε πρόκριση στους «4» του τσάμπιονς ληγκ δεν σημαίνει ότι η θρυλική αγγλική ομάδα παίζει σήμερα στην κορυφή. Όπως, από την άλλη, δεν θα πεις ότι η Μπαρτσελώνα επειδή αποκλείσθηκε δεν είναι ομάδα κορυφής. Παγκόσμια.

Γιατί θα επανέλθει σίγουρα σε ομάδα πρώτου επιπέδου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Επειδή είναι μεγάλη ομάδα. Επειδή έχει δομές μεγάλης ομάδας. Επειδή έχει ψυχή και πνεύμα μεγάλης ομάδας.

Δεν θα μετρήσει η ασύνορη αναγνωρισιμότητα της Μάντσεστερ. Ούτε τα λεφτά της. Θα επανέλθει στα ίδια επίπεδα διότι η αληθινή της περιουσία είναι όλα όσα έκτισε σαν αθλητικός και εμπορικός οργανισμός.

Στη ρεβάνς με την Μπάγερν η Μάντσεστερ έδειξε αγωνιστικές αδυναμίες που δεν χαρακτηρίζουν έναν πολυεθνικό κολοσσό, όπως είναι η Γιουνάιτεντ. Προηγήθηκε (στη φωτό ο σκόρερ Εβρά φιλά το σήμα της ομάδας) και νόμισε ότι καθάρισε. Πέρα απ' αυτό. Επιμένω. Το “σήμα” της Γιουνάιτεντ θα ξαναλάμψει, μάλιστα σύντομα.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν γίνεται Μπαρτσελώνα η Μπάγερν