Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΑΤΡΙΝΟ

Πηγή: INTIME
 

Ο διαιτητής στο παιχνίδι Ξάνθης-Παναθηναϊκού, όπως θα έκανε κάθε άλλος στη θέση του, παρακολουθεί το ρεπορτάζ των δύο ομάδων. Να πιάσει στίγμα στο κλίμα, τόσο του “αδιάφορου” Παναθηναϊκού όσο και της τοπικής Ξάνθης που καίγεται για τη νίκη.

Το ξέρει ο Ηλίας Σπάθας ότι ο Παναθηναϊκός θα κτυπήσει τη νίκη. Του είναι αδιάφορο, όμως. Και δεν μπαίνει στη σεναριολογία, παρασκηνιακού τύπου, ότι ο Αναστασίου δήθεν ευμενώς πρόσκεινται προς την πλευρά του Απόλλωνα, και γι' αυτό ντοπάρει τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Άλλο είναι εκείνο που δεν ανησυχεί τον διαιτητή. Ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει σήμερα κάποιον ποδοσφαιριστή σαν τον Σαραβάκο, τον Καραγκούνη. Παίκτες ικανούς με μια θεατρική τούμπα να παραπλανήσουν τον διαιτητή. Να κερδίσουν ένα μαϊμού πέναλτυ.

Γήπεδο Ιωνικού. Μέχρι το 88 το αποτέλεσμα είναι 0-0. Δύο λεπτά πριν τη λήξη η τυπάρα έκανε το θαύμα. Ανύπαρκτη πτώση, πέναλτυ υπέρ του Παναθηναϊκού, το ματς τελείωνε 0-1. Και μετά τον αγώνα ο Καραγκούνης παραδέχθηκε ότι ξεγέλασε το κοράκι, ένα Κορίνθιο δάσκαλο.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη, ο Ιωνικός υποβιβάστηκε, ο διαιτητής διαγράφηκε.

Διαβάστε ακόμα:

Κέρδισε το ματς που ήθελε να χάσει!