Ο ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΚΑΡΝΕΖΗΣ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

 

Της έκλεισε το σπίτι της Μπαρτσελώνα ο Ορέστης Καρνέζης. Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, του οποίου η πορεία πρέπει να διδάσκεται στις ακαδημίες ποδοσφαίρου σαν βασικό θεωρητικό μάθημα.

Κράτησε το μηδέν για πάρτη του και για την ομάδα του την Γρανάδα και κατά πάσα πιθανότητα στερεί το πρωτάθλημα από τον Μέσι.

Ένας παίκτης που έχει φάει με πηρούνια και κουτάλια από πάγκο, ξεγραμμένος, απόδειξε πανηγυρικά ότι δεν μετράει αυτό που λέγεται αγωνιστική απραξία. Δεύτερο μάτς με την Γρανάδα και το άτομο έδωσε αληθοφάνεια στον θρησκευτικό μύθο του Λάζαρου.

Ήταν ημιτελικός κυπέλλου Ελλάδος, η ρεβάνς, και όσο πήγαινε το παιχνίδι η πρόκριση ήταν στα χέρια του Παναθηναϊκού. Όταν προς το τέλος ένα φάουλ από μακρυά και από πλάγια θέση φέρνει το γκολ της ΑΕΚ από κακό υπολογισμό του Καρνέζη, υπαιτίου τελικά του αποκλεισμού. Όλοι, τότε, είπαν πως ο Ορέστης τελείωσε. Όχι και ο ίδιος, όμως.

Στην Γρανάδα είναι δανεικός από την Ουντινέζε και με την χθεσινή νίκη επί της Μπαρτσελώνα η ομαδίτσα, εκτός από τους τρεις βαθμούς, λόγω του 29χρονου Ορέστη Καρνέζη πήρε μία φιάλη οξυγόνου από ηθικού στην προσπάθεια να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Διαβάστε ακόμα:

Η Ατλέτικο χάνει το παιχνίδι των μεταγραφών