ΠΑΣΑΛΙΨΑΤΕΡ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ Ο ΙΒΑΝ

Πηγή: INTIME
 

Δεν μπορεί να μην υπάρχει μια λογική εξήγηση στην αλλόκοτη, όχι απλά περίεργη, συμπεριφορά του Ιβάν Σαββίδη. Δεν θα μας τρελλάνει ο άνθρωπος. Δεν θα μας πείσει ότι έχει παλαβώσει.

Τι, λοιπόν, τον έκανε να βγάλει ένα κάρο μπούρδες μετά το 1-0 του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού; Μία είναι η ερμηνεία της αντίδρασης του, και δεν χρειάζεται κανείς να τη ψάξει ψυχαναλυτικά. Ο άνθρωπος δεν έχει κερδίσει ακόμα τους παοκτσήδες. Ανάμεσα σ' αυτόν και στο λαό της ομάδας, φανατισμένο και αξιοπρεπή, υπάρχει ένα κενό. Με την ευθύνη του ίδιου του μεγαλομέτοχου.

Δεν ασχολείται σοβαρά με τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης. Δεν διαθέτει τον επαρκή χρόνο και τη δεδομένη επιχειρηματική του ικανότητα προς όφελος της ομάδας. Αυτό το μήνυμα έχει περάσει ο ίδιος ο Σαββίδης στον κόσμο. Και για να τους κερδίσει υποχρεώθηκε δημόσια να ευλογήσει τις αθλιότητες της Τούμπας. Αντί να τις καταδικάσει.

Κρίμα. Γλύψιμο στον κόσμο ο Σαββίδης. Και δεν έχει πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα στην ομάδα από τη μία, και από την άλλη πασαλιψατέρ με τους παοκτσήδες, που τον αμφισβητούν.

Διαβάστε ακόμα:

Τα ψάρια ήταν από τον Αργοσαρωνικό