Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥΣ

Πηγή: INTIME
 

Δεν αντέχεται αυτό το πράμα. Το πώς, δηλαδή, έχασε στη Μαδρίτη ο ολυμπιακός από την Ρεάλ. Το έβλεπες το ματς και σ` έβγαζε εκτός εαυτού. Ενας αγώνας άνισος. Και απορώ πώς τελείωσε με τόσο μικρή διαφορά στο σκορ.

Η Ρεάλ να μη χάνει ελεύθερη βολή όταν κερδίζει φάουλ, ενώ ο Ολυμπιακός να είναι απελπιστικά άστοχος στα σουτ για τον ίδιο λόγο. Ασε το άλλο. Ολες σχεδόν τις χαμένες φάσεις κάτω από το καλάθι του Ολυμπιακού να τις κερδίζουν οι μακρυχέρηδες της Ρεάλ. Πώς να κέρδιζε, όσο κι αν χτυπούσε το ματς, ο Ολυμπιακός;

Μπουρούσης. Προκλητικός, λέει, ο πρώην του Ολυμπιακού. Επειδή είπε ότι δείξαμε χαρακτήρα και κάτι άλλο..., υπονοώντας τα γεννητικά τους όργανα. Ποια είναι η πρόκληση; Και ποιους προκάλεσε ο Μπουρούσης, για να κάνουμε ταμείο;

Εγώ δεν συνέλαβα καμμία πρόκληση από τον Μπουρούση. Το ότι κάποιος γίνεται χυδαίος, όπως ο Μπουρούσης, δεν σημαίνει ότι τον θεωρώ και άξιο να με προκαλέσει. Οτι τον έχω ισάξιο και για να τον τιμήσω με μια απάντηση. Απεναντίας, τον γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Πέρα από αυτό. Ελληνόπουλο είναι ο Μπουρούσης. Της εποχής του παιδί. Τι σημαίνει αυτό; Σήμερα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, τελικός κυπέλλου. Τι γράφουν οι φυλλάδες; Δεν περιμένουν ποδόσφαιρο από τους ποδοσφαιριστές, αλλά... ανδρισμό. Να τα δείξουν. Οτι είναι αληθινοί αρσενικοί.

Στην πρόκληση υπάρχει και η σιωπή. Αυτή είναι η ανδρική απάντηση. Δεν ξεφτυλίζεσαι επειδή ο ξεφτιλυσμένος σε παρασέρνει στον ξεφτυλισμό.

Διαβάστε ακόμα:

Το μέγεθος του ανδρός