ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ

Πηγή: INTIME
 

Μπερδεύτηκαν τα πράγματα. Δεν είναι κακό αυτό. Οπως και να κάτσει η μπίλια θα ξεμπερδευτούν την τελευταία αγωνιστική. Μιλάμε για μπάλλα. Μιλάμε για αγγλικό πρωτάθλημα. Σου αρέσει, δεν σου αρέσει, βγάζει υγεία. Τι πιο υγιές από το να προκύπτει ο πρωταθλητής την τελευταία αγωνιστική.Σχεδόν σίγουρο μετά την ήττα της Λίβερπουλ από την Τσέλσυ.

Ο κοντοπούτανος ο Μουρίνιο το 'παιξε το παιχνίδι στα μέτρα του και θριάμβευσε. Φύλαξε παίκτες για τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο στο τσάμπιονς ληγκ και έστησε γραμμή Μαζινώ μπροστά από το γέροντα τον Σβάρτσερ. Του κάθησε η μπανανόφλουδα που πάτησε ο εμβληματικός αρχηγός της Λίβερπουλ, Στήβεν Τζέραρντ. Ο Γεράρδος γλύστρησε, ο Μπα έφυγε φυσέκι μπροστά και 0-1.

Η καλύτερη για τον Πορτογάλο που στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισε το κατενάτσιο του με αβάντα το γκολ, προσθέτοντας και μερικούς βασικούς ανά διαστήματα. Στα τελειώματα έκανε το 2-0 η Τσέλσυ και ξαναμπήκε στο κόλπο του πρωταθλήματος.

Ετοιμάζω ήδη το χωροταξικό για την τελευταία μέρα του πρωταθλήματος. Σε παράλληλη σύνδεση να βλέπω την Τσέλσυ να παίζει στην Ουαλία, την Λίβερπουλ στο Ανφηλντ με την Νιούκαστλ και την Μάντσεστερ Σίτυ εντός με τη Γουέστ Χαμ. Γκολ και αλλαγή συναισθημάτων μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Διαβάστε ακόμα:

Το λεωφορείο πάρκαρε μέσα στο Καλδερόν