ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Πηγή: INTIME
 

Όλοι οι παραμύθηδες παίζουν την ίδια κασέτα. Τι θα κάνει ο Ιβάν Σαββίδης. Αυτός πρέπει, λένε, να πάρει τις αποφάσεις μετά τον αγωνιστικό διασυρμό του ΠΑΟΚ στον τελικό του κυπέλλου. Τι λέτε, ωρέ  σχετικοί! Ναι, να πάρει μέτρα, να κάνει τομές ο Σαββίδης, διότι δεν πάει άλλο. Τι λέτε, ωρέ διαβασμένοι!

Τον ρωτήσατε τον Σαββίδη εάν έχει ιδέα τι πρέπει να κάνει; Έτσι είναι. Το ότι ο άνθρωπος έχει λεφτά, ότι είναι πετυχημένος στη ζωή του, δεν σημαίνει ότι γνωρίζει πώς να βγάλει από το λούκι την ομάδα. Και στο φινάλε αν γνώριζε τη δουλειά, θα το είχε δείξει δύο χρόνια που είναι στον ΠΑΟΚ.

Ύστερα είναι και το άλλο. Έχει χρόνο ο Ιβάν να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ; Μιλάμε να ασχοληθεί σοβαρά, παραγωγικά, οργανωμένα, υπεύθυνα, αποτελεσματικά. Όχι να ρίξει μπινελίκια σε διάφορους άχρηστους που πληρώνει στην ΠΑΕ, εντός και εκτός.

Ο ΠΑΟΚ σήμερα είναι σε μία χαοτική κατάσταση. Δεν το συζητάμε ότι η ΠΑΕ πρώτα και μετά η ομάδα έχουν ανάγκη την παρέμβαση ουσίας, αλλά και διάρκειας πρώτα απ' όλα, πάνω απ΄όλα, του Σαββίδη. Κανενός άλλου. Αυτός θα δώσει τη λύση. Αυτός θα βάλει τον ΠΑΟΚ στο δρόμο της αναπτυξης και της προόδου. Όχι με τα λόγια.

Θέλει δουλειά. Θέλει σχεδιασμό. Και κατάλληλα στελέχη. Αυτή είναι η ευθύνη του Σαββίδη, όχι των οργανωμένων.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΟΚ, ένα καφενείο, μια ψησταριά