Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΙΤΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚ

Πηγή: INTIME
 

Δεν ήταν κακό ματς. Αντιθέτως, είχε ρυθμό. Υψηλότερο από το μέσο όρο του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι φάσεις δεν βγάζουν κάποιον νικητή. Ούτε τα γκολ. Το τελικό 1-1 αποδίδει την ισορροπία δυνάμεων.

Ο Γιάννης Αναστασίου ξεκούρασε κόσμο και κυρίως τον Μπεργκ. Ο Πέτριτς παρότι έκανε καλές κινήσεις δεν είχε τις εκτελέσεις του Σουηδού. Βασικός λόγος που οι φιλοξενούμενοι δεν πήραν αβάντα δυο γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Ετσι είναι. Ο Κροάτης παλιότερα ήταν μεγάλο όνομα στο Αμβούργο και ο Σουηδός δευτεράτζα. Εχουν αλλάξει πλέον τα πράγματα. Ετσι τα έφερε η ζωή.

Ο Ατρόμητος είχε αντιδράσεις και τις στημένες φάσεις υπέρ του. Σε μια από αυτές ο Ταυλαρίδης ισοφάρισε. Προβληματικός ο Παναθηναϊκός σε αυτό το σκέλος, ενώ προέκυψαν αναγκαστικές αλλαγές λόγω δυο τραυματισμών. Ο τρίτος, του Λαγού, άφησε την ομάδα του Αναστασίου με 10 παίκτες για 26 λεπτά, αφού είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές.

Αυτή τη στιγμή οι δυο συγκεκριμένες ομάδες μοιάζουν οι πιο φορμαρισμένες των πλέι οφ, όμως είναι μια διαδικασία που ένα στραβό ή καλό αποτέλεσμα μπορεί να αλλάξει τα πράγματα.

Διαβάστε ακόμα:

Κολλημένος ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό