ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ

Πηγή: INTIME
 

Ο Μίτσελ θα μείνει στον Ολυμπιακό. Αυτό είναι καλό. Ακόμα και να μη σε καλύπτει 100% ένας προπονητής, είναι προτιμώτερη η παραμονή του. Μια ακόμα σαιζόν φέρνει πιο κοντά τις δύο πλευρές, εκείνη του επαγγελματία προπονητή και την άλλη της εταιρείας. Ύστερα, δεν παραγνωρίζεις το ρίσκο της αλλαγής. Ο αντικαταστάτης θα είναι καλύτερος; Δεν το ξέρεις.

Η ομάδα που κρατάει τον προπονητή της δείχνει ότι λειτουργεί σωστά. Οπωσδήποτε πολύ καλύτερα απ' εκείνη που αλλάζει τον προπονητή. Το καλό είναι να μην αλλάζουν και οι παίκτες. Οι βασικοί παίκτες. Ο κορμός της ομάδας.

Στόχος είναι να βρεθεί ένα σχήμα, ένα σταθερό σχήμα. Πώς αλλοιώς η ομάδα θα δέσει, θα γίνεται καλύτερη; Αναγκαίος ο μόνιμος αν είναι δυνατόν προπονητής, αλλά και οι ίδιοι παίκτες που θα ταυτιστούν με την ομάδα.

Αντιεπαγγελματικό, αντιποδοσφαιρικό, αντιεπικοινωνιακό για μια ΠΑΕ να διώχνει εύκολα παίκτες και το ίδιο εύκολα να φέρνει καινούργιους. Ή, εξυπηρετείται μια άλλη σκοπιμότητα ή, παίζει με προχειρότητα ο φάκελλος μεταγραφών, ο πιο κρίσιμος για μια ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης τον δήμο, ο Αλαφούζος το γήπεδο