ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΕΧΑΣΕ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ

 

Τον έφαγα τον Μουρίνιο. Πολύ καλά του έκανα. Αυτά που του έγραψα σήμερα (μπορείτε να τα διαβάσετε στο site) για το ποιος πραγματικά είναι ήταν υπεραρκετά για να τον ματιάσω. Να σταματήσω τον βρυκόλακα που αισθάνεται υπεράνω του ποδοσφαίρου. Ότι αυτός ρυθμίζει το πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι, διότι δίνει στον πόντο τις οδηγίες του στους παίκτες.

Όταν, όμως, χάθηκε ο έλεγχος και από τους δύο προπονητές, και τον διαβολικό της Τσέλσυ, και τον άλλονα τον Σιμεόνε, οι γηπεδούχοι δεν είχαν ούτε πυξίδα, ούτε μία ψηφιακή πλατφόρμα για το πώς θα αμυνθούν, πως θα επιτεθούν.

Ο Μουρίνιο κρυφοπανυγήριζε με το 0-0 που είχε αρπάξει στην Μαδρίτη, στο πρώτο ματς. Είχε κρατήσει την ομαδάρα του, να μην παίξει ποδόσφαιρο, να μην αφήσει και την Αθλέτικο να αναπτυχθεί. Και αφού του βγήκε με το αντιποδόσφαιρο το ντέρμπυ με την Λίβερπουλ, μάλιστα εκτός έδρας, όπου κέρδισε 2-0, είχε ήδη μαζέψει όλα τα γούρια στη φούχτα του, εν όψει της ρεβάνς με την ισπανική ομάδα. Και τελικά; Προηγήθηκε 1-0 όμως καθαρίστηκε 3-1. Έχασε τα αυγά και τα πασχάλια.

Όσο κόμπλεξ, όσο καταπίεση έχει φάει για δεκαετίες στη σκιά της Ρεαλ η Ατλέτικο θα της βγουν όλα στον τελικό του τσάμπιονς ληγκ. Μας περιμένει επική αναμέτρηση.

Διαβάστε ακόμα:

Αγγελος του σκότους ο Μουρίνιο