ΝΤΡΟΠΗ..., ΝΤΡΟΠΗ..., ΝΤΡΟΠΗ..., ΝΤΡΟΠΗ...

Πηγή: INTIME
 

Τα είπε όλα ο ολλανδοαναθρεμένος ποδοσφαιρικά προπονητής του Παναθηναϊκού κύριος Γιάννης Αναστασίου. «Ντροπή!». Κάποτε ήταν πολύ βαρειά κουβέντα αυτή. Ο Αναστασίου δεν είπε απλά «Ντροπή!», είπε «Ντροπή μας!». Όλοι φταίμε, δηλαδή. Όλοι έχουμε βάλει το χεράκι μας. Όλοι, λίγο πολύ, έχουμε κάνει τα στραβά μάτια στη ντροπή της εξέδρας.

«Σα χώρα δεν έχουμε τον πολιτισμό να δεχθούμε τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας» είπε ο Αναστασίου. Μπράβο στο παλληκάρι. «Ντροπή μας να μη μπορούμε να ευχαριστηθούμε ένα παιχνίδι». Ξανά μανά μπράβο του.

«Όλα όσα έγιναν στην αρχή του παιχνιδιού είναι ντροπή για όλους. Θα πρέπει να ντρεπόμαστε όλοι σαν κοινωνία γι’αυτό που έγινε». Αυτά είπε ο προπονητής και η σκέψη μου πήγε στους δυο προέδρους. Τον Ιβάν Σαββίδη που με την παλαιστινιακού τύπου μαντήλα γύρω από το λαιμό του σουλατσάριζε στο αγωνιστικό χώρο δίπλα σε μια νεαρά παντελονάτη σέξυ κυρία. Όπως βόλτες πάνω-κάτω έκοβε, αυτός χωρίς την προστασία μπράβων, και ο Γιάννης Αλαφούζος, αυτή τη φορά ξεσκούφωτος.

Δεν καταλαβαίνω γιατί σκάνε μύτη μπροστά στις κάμερες σα να είναι οι αρχηγοί των ινδιάνων Αλαφούζος και Σαββίδης, όταν δεν είναι σε θέση να επιβληθούν στην αλητεία της εξέδρας. Και του χρόνου. Ε, όχι και του χρόνου, σε λίγο πάλι μαζύ, αγκαλιά στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμα:

Προκλητικός στον μποξέρ ο Κουτρουμπής