Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ...ΔΙΑΖΥΓΙΟ

 

Γιατί νομίζεις παίζουν τόσα πολλά διαζύγια στην εποχή μας; Περισσότερα από ποτέ. Κάποτε το διαζύγιο ήταν γεγονός άγνωστο. Κι αυτός που χώρισε ήταν δακτυλοδεικτούμενος. «Αυτός είναι χωρισμένος». «Χωρισμένη είναι αυτή».

Γιατί θέλει να φύγει από την Γιουβέντους ο Αντόνιο Κόντε. Μάλλον γιατί ο λατρεμένος των οπαδών της κυρίας δεν θέλει να μείνει άλλο, αν δεν αλλάξει κάτι στην ομάδα; Επειδή μια σχέση αξίζει αν σου δίνει. Επειδή μια σχέση που σταμάτησε να σε φτιάχνει, να σε ανεβάζει, για ποιο λόγο να συνεχίσει να υπάρχει. Σβησμένη φωτιά.

Ταυτισμένος με την Γιουβέ ο Κόντε, διότι τίμησε τη φανέλλα της σαν ποδοσφαιριστής και πέτυχε σαν προπονητής της. Με λένε Κόντε, όμως, και δεν είναι αρκετό στην Γιουβέντους να πρωταγωνιστεί μόνον στην Ιταλία. Για να παραμείνω στην ομάδα θέλω να δείξω ποιος είμαι και στην Ευρώπη. Η οικογένεια Ανιέλι, όμως, κάνει το κορόϊδο. Ποιες επενδύσεις; Μια χαρά είμαστε, τι περισσότερο να ζητάμε από την κυριαρχία στην Ιταλία.

Ολυμπιακό τις δυο τελευταίες δεκαετίες θυμίζει το σκηνικό. Πρώτος στο χώρο, σχεδόν κομπάρσος στους ομίλους του τσάμπιονς ληγκ. Με την ευκαιρία. Ο αγαπημένος των βάζελων Αντόνιο Κόντε ήταν αυτός που επί Κόκκαλη ισοφάρισε 1-1 στο Ολυμπιακός – Γιουβέντους, στο ογδονταφεύγα και στέρησε την πρόκριση. Τι το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό.

Η Γιουβέντους δεν είναι Ολυμπιακός. Έχει Ιστορία στην Ευρώπη. Τίτλους. Το Σήμερα, όμως, δεν είναι Χθες στην Ιταλία, όχι μόνον στο ποδόσφαιρο. Ο Ανιέλι έχει «προσαρμοστεί», όχι και ο Κόντε.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Σαμαράς δεν σκέπτεται Ελλάδα