ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ Η ΡΕΑΛ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΧΑΣΕΙ

 

Πήρε με το σπαθί της η Ατλετικάρα ομαδάρα το πρωτάθλημα Ισπανίας και καμμία έκπληξη αν νικήσει και την Ρεάλ στον τελικό του τσάμπιονς ληγκ. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα παραμείνει βασίλισσα και η συμπατριώτισσα Ατλέτικο δεν θα γίνει αυτοκρατόρισσα, πριγκήπισσα, ούτε η κόμησα της πρωτεύουσας.

Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις απ’ αυτό που είσαι. Μιλάμε για ένα φαινόμενο, καμμία πρόθεση να μειώσουμε την Ατλέτικο προκαταβολικά, πριν τον τελικό του τσάμπιονς ληγκ. Η Ρεάλ, άλλωστε, όπως και η κάθε ομάδα, είτε λέγεται Ατλέτικο, είτε Μπαρτσελώνα και Βαλένθια, δεν εξελίχθηκαν αυτό που έγιναν μετά από μία μόνον διάκριση, μια επιτυχία σ’ ένα χρόνο, σε δυο χρόνια.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έγινε Ρεάλ επειδή έτυχε να είχε περισσότερο απατεώνες παράγοντες, περισσότερο πετυχημένους κομπιναδόρους στο συγκεκριμένο χώρο πριν 60 χρόνια. Η Ατλέτικο αν τελικά σηκώσει την κούπα απλά θα δώσει χαρά, στιγμές μεγάλες στους οπαδούς της. Δεν θα αλλάξει κλάση σαν ομάδα, σα μέγεθος.

Εκτός κι αν η Ατλέτικο κυριαρχήσει τα προσεχή πέντε χρόνια στην Ισπανία. Εκτός κι αν τα προσεχή έξι χρόνια πάρει δύο – τρία τσάμπιονς ληγκ. Τότε, η Ατλέτικο θα μπει στο ίδιο ζύγι με Μπαρτσελώνα και Ρεάλ.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν βλέπει μόνο με τα μάτια