ΑΡΧΙΚΟΜΠΛΕΞΑ Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Πηγή: INTIME
 

Να σου πω την υποψία μου. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το γκολ που έβαλε από εκτέλεση πέναλτυ πέταξε τη φανέλλα του για να δείξει την κορμάρα του. Το παλληκάρι είναι παικταράς, η πρώτη φίρμα της γης στη μπάλλα, αλλά από μυαλό ρετάρει. Τι ξευτύλα ήταν αυτή. Παγκόσμιος τηλεοπτικός διασυρμός.

Ο τελικός κρίθηκε. Έφθασε στο τέλος του. Η Ρεάλ έχει στο παντελόνι το 3-1. Και το κοράκι υπογράφει μια απίστευτη απόφαση, αόρατο πέναλτυ σε βάρος της Ατλέτικο. Κάνει το γκολ ο σταρ και πανηγυρίζει σα να πήρε αυτός τον τελικό. Σα να οφειλόταν η νίκη σ’ αυτόν. Στο μαϊμού πέναλτυ.

Τι ήθελε να μας πει ο Πορτογάλος; Ότι είμαι κι εγώ εδώ. Ότι χωρίς εμένα η Ρεάλ δεν θα σήκωνε την κούπα. Ποιο άλλο νόημα είχε ο …ξέφρενος, όμως τόσο θεατρικός πανηγυρισμός του; Συμπέρασμα. Είναι παικταράς, όμως έχει ανασφάλειες. Στον τελικό δεν πήγε, ήταν εξαφανισμένος και άρπαξε την ευκαιρία του πέναλτυ – μούφα για να δείξει τους κοιλιακούς του. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Αυτό έκανε ο Ρονάλντο. Ποιος Ντι Μαρία και Σέρχιο Ράμος; Δεν μπορούν αυτοί, ό,τι κι αν κάνουν στο γήπεδο, μια δική τους φωτογραφία να πνίξει τα μήντια, όπως η δική μου κορμοστασιά, που την βλέπουν οι gay και λοιώνουν.

Διαβάστε ακόμα:

Ο τελικός της βίας, της ζωής μας