ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Ο ΙΒΑΝ

Πηγή: INTIME
 

Ο Άγγελος Αναστασιάδης γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καμμία σχέση με τον Γιώργο Μπατατούδη. Καμμία σχέση. Ένας καλός άνθρωπος ήταν ο πρώην, δύσκολος χαρακτήρας, εντελώς ουρανοκατέβατος στο ποδόσφαιρο, κάποιος χαμένος στο διάστημα. Ο Ρώσος είναι άλλη ράτσα. Έπρεπε να φάει τις μάπες του δυο χρόνια για να καταλάβει ότι η μαγκιά είναι τζάμπα μαγκιά αν δεν κρατάει ο ίδιος το πηδάλιο.

Και επί Μπατατούδη ο Αναστασιάδης ήταν το αφεντικό. Στα αποδυτήρια, όμως. Μόνον. Ο Ιβάν θέλει να του δώσει τα κλειδιά του μαγαζιού, όμως ο εσφιγμένος, εκτός από το κομποσχοίνι θέλει να κρατάει στο χέρι μόνο ό, τι ξέρει. Αποδυτήρια και αγωνιστικός χώρος. Αυτή θα είναι η επικράτειά του στον ΠΑΟΚ. Για τα άλλα, τα εκτός από τις ασβεστωμένες γραμμές του γηπέδου, ο Ιβάν ας βγάλει τα μάτια του με τους συνεργάτες του.

Αυτό είναι το ευαίσθητο, το πιο πονετικό κεφάλαιο του ΠΑΟΚ επί Σαββίδη. Και επί Σαββίδη. Έκανε συνεργάτες ανθρώπους που του έλεγαν ευχάριστα πράγματα. Τον πιάνανε κορόιδο τον πόντιο, δηλαδή. Μιλάμε για ποντιακά ανέκδοτα.

Κύριε Ιβάν, τα πράγματα είναι σκούρα. Καθόλου ευχάριστα. Και δεν μιλάω για τα δύο χρόνια που πέρασαν και το μόνο που πέτυχες ήταν μια τρύπα στο νερό. Μιλάω και για τα δύο προσεχή χρόνια. Δεν καθαρίζεις με το να πεις στον Άγγελο Αναστασιάδη Εσύ είσαι το αφεντικό, ό, τι μου πεις  θα το κάνω.

Δεν κατάλαβα. Πήρες τον ΠΑΟΚ, κύριε Σαββίδη, για να υπηρετήσεις τον προπονητή σου; Να γίνεις η Φιλιππινέζα του.

Διαβάστε ακόμα:

Οσοι δεν είναι μαζύ μου ...θάνατος!