ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Ο ΠΡΑΝΙΤΣ

Πηγή: INTIME
 

Ο Πράνιτς, όπως και ο κάθε Πράνιτς, για ένα πράμα ενιδαφέρεται, κυρίως. Να κερδίσει περισσότερα χρήματα από τη δουλειά του. Γι’ αυτό κάνει συμβόλαιο με ομάδα, όχι για να ικανοποιεί τους οπαδούς της με δηλώσεις. Θα τους σχίσουμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα. Μας κυνηγάει η διαιτησία. Αισθάνομαι υπέροχα στον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, σ’ όποια ομάδα.

Ο κάθε Πράνιτς, ο κάθε Πέτριτς δεν έρχεται στον Παναθηναϊκό, στην κάθε ομάδα για σωτήρας της. Τι μαλακίες είναι αυτές; Επαγγελματίας είναι και δουλεύει για το μεροκάματο. Επόμενο είναι όσα χρόνια του μένουν να κάνει ταμείο με το πιο δυνατό νούμερο.

Δεν μας ενιδαφέρει ο κάθε Πράνιτς. Ήρθε για να φύγει. Ο Παναθηναϊκός που μένει, που είναι και στην Ελλάδα, αυτός μας ενδιαφέρει. Ο Παναθηναϊκός που έκανε μια αποτυχημένη επιλογή. Τυχοδιωκτική  Μ’ έναν παίκτη, τον Πράνιτς που, ο χαρακτήρας του είναι αυτός, δεν δένεται με την ομάδα, δεν έχει κουλτούρα ομάδας, ότι αποτελεί κομμάτι της ομάδας, της όποιας ομάδας.

Να πάει στο καλό, στην Τουρκία, όπου γουστάρει το παλληκάρι, όχι επειδή ζητάει περισσότερα χρήματα από τον Παναθηναϊκό, αλλά επειδή και δεν έδειξε στο γήπεδο ότι αξίζει τα λεφτά του και είναι ξένο σώμα. Και μανουρατζής.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-2 στο ΣΕΦ