Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Πηγή: INTIME
 

Παραμονές των αγώνων στη Νότια Αφρική, το 2010, οι μουντιαλικοί σχολιαστές στα ΜΜΕ είχαν ξεσπαθώσει εναντίον της εθνικής ομάδας. Το θυμίζω για όσους το έχουν λησμονήσει. Καμμία σχέση με το κλίμα που επικρατεί σήμερα εν όψει του μουντιάλ 2014. Παίκτες και Ρεχάγκελ τους είχαν στήσει στον τοίχο οι καφενειακοί κριτικοί του ελληνικού τύπου.

Δεν είχε πάει καλά η εθνική ομάδα στα τρία φιλικά που έδωσε πριν το μουντιάλ του 2010. Πράγματι σερνόντουσαν οι Κατσουράνης, Καραγκούνης, και για τους άλλους δύο του 2004 ζητούσαν εξηγήσεις από τον Ρεχάγκελ, γιατί βάζεις τον Χαριστέα, γιατί κάνει γιόμες ο Σεϊταρίδης.

Η Κορέα θεωρούνταν η πιο αδύναμη ομάδα του μουντιάλ στη Νότια Αφρική κι όταν έπαιξε μαζύ της η Ελλάδα, αυτή ήταν πράγματι η κατώτερη από τους σχιστομάτηδες.

Έπεσε και κράξιμο στον Βύντρα για το χοντρό λάθος του, χωρίς να λαμβάνουν υπ' όψιν οι πρυτάνεις, οι ειδήμονες, οι καθηγητές, οι διάνοιες της μπάλλας ότι επόμενο είναι να κάνει τη γκέλα ένα μπακ όταν με ανύπαρκτο κέντρο λόγω Κατσουράνη, Καραγκούνη και σία, παραφορτώνεται δουλειά στην αμυντική γραμμή.

Γιατί τα θυμήθηκα όλα αυτά; Επειδή σήμερα δεν παίζει γκρίνια για την εθνική ομάδα. Όλα μέλι γάλα. Το ότι οι Καραγκούνηδες, Κατσουράνηδες έχουν ανάγκη από ένα βυτιοφόρο με καύσιμα, δεν το λένε.

Τέλος πάντων, αν η εθνική ομάδα δεν τα πάει καλά θα πουν την αλήθεια; Ότι αυτή η ομάδα δεν θα μπορούσε περισσότερα, ότι δεν υπάρχουν καλύτεροι παίκτες που αγνοήθηκαν.

Διαβάστε ακόμα:

Η μεγάλη απάτη της δεκαετίας