ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΙΤΑΛΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ

 

Για σκέψου. Να χάνει η Ελλάδα 3-0 από την Κολομβία και επιτόπου να κοπανάει ένα tweet υπουργός της φίλης Τουρκίας “Καλά να πάθουν οι αδελφές που 400 χρόνια τους γαμ...με”. Επίσημο πρόσωπο, ρε, και φόρα παρτίδα να εκφράζεται σα χουλιγκάνικο πρεζόνι, που ξέχασε να πάρει τη δόση του.

Κι όμως, γίνονται κι αυτά, όχι σε βάρος της Ελλαδάρας ομαδάρας από τον προαιώνιο εχθρό της, την Τουρκία. Πιάσε πάσα, δικέ μου.

Ο αντιπρόεδρος της Γερουσίας της Ιταλίας Μαουρίτσιο Γκασπάρι, από το κόμμα του παιχνιδιάρη Σύλβιο Μπερλουσκόνι, αμέσως μετά τη νίκη με 2-1 επί της Αγγλίας τουητάρισε το απίθανο: “Γαμ...με του Άγγλους, αυτά τα επιτηδευμένα αρχ...α”. Το είδα στο BBC και δεν το πίστευα!

Φοβερά πραγμάτα. Ποιο είναι τα φοβερά και τρομερά πράγματα; Δεν παίζεται, ρε, το BBC. Και γαμώ το φλέγμα της Βρετανίας πάσης. Οι άνθρωποι έκαναν ανάλυση της λέξης “κολιόνι” που σημαίνει “όρχεις” και που χρησιμοποιεί ο Ιταλός αρχιγερουσιαστής. Επειδή η αντίστοιχη λέξη στα αγγλικά έχει δύο έννοιες, είναι και “όρχεις”, είναι και η οπή του πρωκτού.

Φοβερά πράγματα. Μόνον γλωσσολόγο της ιταλικής και λατινικής γλώσσας από την Οξφόρδη δεν κάλεσαν στο BBC για να αναζητήσουν την ετυμολογία της λέξης “κολιόνι”, από πού κρατάει η ρίζα της.

Διαβάστε ακόμα:

Το ανέκδοτο ήταν διασκεδαστικό